Gå til innhold

logitech trådløst tastatur reagerer ikke win xp lastes inn!!


Anbefalte innlegg

mitt trådløse logitech tastatur (pakke med logitech ergometrisk tastatur og mus) fungerer ikke slik det skal. Når jeg starter maskinen må jeg trykke på en tast på tastaturet for at jeg skal kunne "boote" fra en cd.

 

Problemet er at tastaturet ikke virker før windows er lastet opp. Så jeg kan ikke engang komme inn i bios ved å bruke dette trådløse tastaturet.

 

Det er ingen lys på usb-signal-boksen (til logitech) før jeg kommer inn i windows...

 

sliter også med en at logitech musen ikke er så presis som man burde kunne forvente. Når jeg drar den rett oppover beveger den seg litt til høyre og venstre og er vanskelig å bruke...

 

noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er tastaturet koblet i PS2 eller USB inngangen? Eg må aktivere USB i bios før eg kan bruke USB til tastaturet. Dersom du bruker USB inngangen på Tastaturet så prøv å sett på den overgangen til PS2 (vanlig museinngang) og prøv da. Det med at musen ikkje er presis kan ha med kor USB-"sentralen" eller we det heiter står. Eg hadde den på venstre side at monitoren og musa på høgre framme og da vart det dårlig med signal. Så eg har den rett foran mustastatur.

 

Det med at den vil boote med CD kan ha med at First boot er CD. I bios er det instillinger for kva enheter (cdhddfloppy) som maskina skal prøve å starte fra først. Dersom Operativsystemet er installert og klart kan du sjå om du får satt "First boot device" eller noko slikt til "HDD"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...