Gå til innhold

Pizzasteking


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har problemer med å få stekt Grandisen akkurat passe. Problemet (sikkert med ovnen) er at bunnen blir fortere stekt enn fyllet. Bunnen blir da så sprø før osten har smelta.

 

Hvordan fikse dette? Flytta pizzaen opp eller ned i ovnen? Høyere eller lavere temperatur?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Flytt høyere opp ja.. Hvis det fremdeles blir for sprø bunn når du steketiden er ferdig(10-12 min for grandis), så kan du sette den helt opp med grill funksjonen på i noen sekunder, så smelter osten ;)

Skrevet

En grandiosa skal tilberedes på følgende måte:

 

1) Sett steikeovnen på på 225*C

2) Ta pizzaen ut av frysen

3) Åpn pakken forsiktig, innholdet er skjørt og må ikke skades

4) Sett pizzaen i ovnen. Hvis ønskelig kan plastfolien fjernes, men du må for ikke tilsette nye ingerdienser. Dette fordi det kan få stygge innvirkninger som f.eks at du får lyst å lage noe som innebærer mer enn å sette på komfyren.

5) Sett deg ned å se en god lang film

6) Husk at du har en Grandiosa i ovnen, og løp som en stukket struts på stereoider for å berge pizzaen

7) Hiv innpå...

Skrevet

Hmm...

 

Min grandi (i en ny Electrolux ovn): rist, 225 grader, ca. 20 minutter. Den blir sprø, ikke så saftig, men veldig god. Jeg er berømt for grandisteikinga mi, men der går også grensen for mine kokkekunster :lol:

Skrevet

eg pleier å ha pizzaen i midten på 225 grader, men vist du skal ha osten til å smelta fort så setter du den opp.. men du kjøper ikkje grandis, det er big one pepperoni som er tingen!

Skrevet
eg pleier å ha pizzaen i midten på 225 grader, men vist du skal ha osten til å smelta fort så setter du den opp.. men du kjøper ikkje grandis, det er big one pepperoni som er tingen!

 

Tull!

I denne ligaen, så er Grandiosa den absolutt beste. :D Ellers er Findus' pariserpizza klar favoritt hos meg når det gjelder ferdig skvip.

Jeg syns 200 grader er passe til å steke ferdigpizza. Da får jeg akkurat passe resultat etter 15 min. midt i ovnen. Men det er i min ovn...

Skrevet
eg pleier å ha pizzaen i midten på 225 grader, men vist du skal ha osten til å smelta fort så setter du den opp.. men du kjøper ikkje grandis, det er big one pepperoni som er tingen!

 

Tull!

I denne ligaen, så er Grandiosa den absolutt beste. :D Ellers er Findus' pariserpizza klar favoritt hos meg når det gjelder ferdig skvip.

 

no må du slutta og lyga! det er big one pepperoni som er sjefen over pizza! :yes: eg lover deg!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...