Gå til innhold

Tips til tilberedning av kalkun underlår ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gi inn med salt, pepper, timian og smør og så stek på ca 160 grader i 1-1.5 time? Blir sikkert godt med potetmos og ovnsbakte gulerøtter (gni inn med samme som kalkunen, men bare stek i ca 45min-1time).

 

Om du vil lage en liten saus til slutt så kan du bruke saften i stekeformen fra kalkunen og ha i en kjele med ~2dl vann og ~1/2 buljongterning av kylling. Når det har kokt opp kan du ta kjelen av varmen og så piske inn 2 generøse spiseskjeer med kaldt smør (sausen bør tykne litt av det) og så smake til med en dæsj sitronsaft eller eddik.

Endret av ahpadt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gi inn med salt, pepper, timian og smør og så stek på ca 160 grader i 1-1.5 time? Blir sikkert godt med potetmos og ovnsbakte gulerøtter (gni inn med samme som kalkunen, men bare stek i ca 45min-1time).

 

Om du vil lage en liten saus til slutt så kan du bruke saften i stekeformen fra kalkunen og ha i en kjele med ~2dl vann og ~1/2 buljongterning av kylling. Når det har kokt opp kan du ta kjelen av varmen og så piske inn 2 generøse spiseskjeer med kaldt smør (sausen bør tykne litt av det) og så smake til med en dæsj sitronsaft eller eddik.

 

 

Omnomnom :)

 

Det hørtes godt ut :)

 

Jeg tenker å kjøre på med rotgrønnsaker på siden, og definitivt ta i bruk den saus fremgangsmåten!

 

 

Tusen takk :)

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...