Gå til innhold

Hjelp til en ny kristen ungdomsklubb?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi er noen venner som har planer om å lage en ny, kristen ungdomsklubb fordi vi har sett mange i vår by som blir nedlagt og ikke funker. Vi har da tenkt å prøve å blande noe positivt av de som har vært før, holde oss LANGT unna det som vi har sett ikke virker i de andre og legge til nye ting. Lurte på om noen hadde noen gode tips da, om hva ungdommer vil ha? Hva skal vi droppe? Hvilken mat skal vi selge?

 

Også har vi kanskje en av de viktigste tingene; Navnet! Vi vil ha et nytt og kreativt navn, som gjør at folk vil komme og synes at det høres interessant ut!

 

Vi har selvfølgelig noen tanker og ideer, men blir veldig glade for innspill! Håper virkelig på svar! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Jeg har jobbet i klubb i flere år og drevet med mange tiltak, aktiviteter og planlegging.

Å starte en suksesfull ungdomsklubb har ingen fasit, sett mange bli lagt ned pga lite aktivitet, men andre klubber er så å si ungdomstyrt og går bra med det.

 

Som tidligere her spurte om, hvor skal pengene komme ifra? Ofte holder det ikke med ett sted, jeg har som regel pleid å søke penger fra 5 organisasjoner/fond om gangen når jeg har trengt penger (Aktiv Ungdom, Ungdom og Fritid, LNU etc) Dette er noe som trenger mye kartlegging.

 

Hvorfor på død å liv skal det være kristen klubb? ikke at det er galt i det hele tatt, men ofte lette å treffe alle ungdom uten det.

 

Hvordan er det med ansatte/frivillige?

Endret av teb1986
Lenke til kommentar

For det første så har vi kirken som lokale, vi som holder på med det er kristne og den plassen vi bor på er et sted der de fleste faktisk er kristne og fordi det allerede er en plass som ikke er kristen.

 

Frivillige har vi mange av, så det blir nok et av de minste problemene.

 

Vi har et ny oppstartet lovsangsband som vil høre til klubben, og som vil bli en stor del av kvelden. Man kan selvfølgelig velge om man vil sitte å høre på bandet, eller gå til naborommet der det vil bli kafé og der man kan sitte å snakke med venner.

 

Takk for innspill, men setter pris på flere :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...