Gå til innhold

Erfaringer med Komplett Infocare?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Broren min har en stund nå slitt med at laptopen han kjøpte i mai 2012 (Asus K55) overoppheter når han prøver å spille med den. Dette begynte før jul, og har blitt værre over tid - han kan ikke lengre spille i mer enn 20 minutter før maskinen slår seg av.

 

Jeg antar at det er støv som er problemet, og tok en titt på muligheter for å blåse den ren, men litt googling senere og det ser ut som det er en veldig involvert prosess å nå frem til innmaten i akkurat denne modellen (fjerning av skjerm, tastatur, etc etc.) samt at dette ville ødelegge garantien.

 

Spørsmålet mitt er da for de som har litt erfaring med Komplett's service. Laptopen er fremdeles under garanti, men vil den gjelde for noe så enkelt som støv? Vil Komplett kunne si at dette er brukerens feil? (Han behandler maskinen veldig pent, slår den av når den ikke er i bruk, samt at leiligheten han bor i støvsuges jevnlig).

 

Til slutt må jeg nevne at han hadde problemer med lyden (hakking) når han først kjøpte den. Han tok kontakt med Asus support som ba han om å resette pcen til fabrikk settings, noe han gjorde. Dette fikset lydproblemet, men deaktiverte en del av driverne/bloatware. Ellers fungerte maskinen helt fint. Vil dette påvirke eventuell service fra Komplett?

 

Grunnen til at jeg spør er fordi hvis Infocare ender opp å koste han penger, vil han mest sannsynlig ditche maskinen og kjøpe en ny, siden de visstnok koster en del.

 

Takker på forhånd for svar :)

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Går vel bare ann å ringe inforcare å høre hva det vil koste?

 

Normaltsett pleier lufttrykk på boks, eventuelt stresstest pleie å blåse støvet vekk.

Men om det er så mye støv at viftene sitter fast, kan det bli problematisk.

 

Uansett vil jeg si 1000 kr ikke er så mye sammenlignet med å kjøpe ny.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Garanti dekker ikke støv inni maskinen. Ofte når en PC er inne for garantifeil, så ringer de kunde og spør om de vil ha pc-en renset. Dette koster da 390. Men når den ikke allerede er sendt inn på garanti (som da dekker frakta og arbeidet de allerede har gjort for å åpne pc-en), så tipper jeg det blir dyrt. 800 eks moms i timesarbeid, ~300 ekls moms i frakt hvertfall. Ville tippet rundt 1500kr

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...