Gå til innhold

ECS Green 551 eller Dell Inspiron 8600?


olaeirik

Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter en best mulig bærbar for omlag 13-14K. Noe over dette blir uaktuelt.

 

Det eneste kravet jeg stiller til den er at skjermen skal støtte oppløsning større en 1024 x 768. Dvs 1280 x 1024, 1400 x 1050 eller større hvis mulig. Videre at den skal yte litt, og ha minimum 256 MB RAM.

 

 

Noen som har en formening om hvem som er best av de to ovenfor? Jeg har sett litt på testene her på barbara men blir ikke helt klok. Hva tror dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror begge er veldig like og veldig greie begge to men G551 er tynnre.

 

var i går på en Acer 430 med 3GHz P4 og jeg opplevde den så "tjukk" etter at ha jobbet nå så lenge på G551. Plassering på portene på Aceren var litt bedre synes men ikke noet kruiselt, foretar 2.6cm tykkelsen på G551, tunn og lett og kjører alle spill gjør denne labtop av vinner og eye catcher.

 

Whoops glemte at si. Wlan kortet ha fått en del kritisering og jeg mener den er ikke helt rigtig. I forrige uke kjøpte jeg et SMC PCI 801.11g kort og satt ved siden av stasjonbare PCen med labtoppen min og installerte. Jeg brukte nyeste driverene til begge og responset på G551 Wlan er økt dramatiskt med nye drivere, surfing nu er helt lik og med Cat 5 PCI kort på min 8Mbit linje. Derimot viste seg SMC 54MBits Wlan PCI kortet til at være tregere en 11Mbit Wlan kortet på laptoppen, lavere response og nedlasting når dem hadde begge to like langt til akkess punktet.

 

Jeg sier ikke at Wlan kortet i G551 er noen Gud men jeg påpeker at på den frekvens Wlan standarder er i dag er så mange tinger som kan forstyrre koblingen og akkess punkter og Gatewayer har nesten alle 1 eller flere opdatering på grunn av avkoblings tendens så det er bare alt for lett og sikkert ikke rigtig at hive problemet på WLan kortet. I mitt tilfelle anbefaler jeg kortet, spesielt med nyeste driverene, aldri vært på Wlan med så godt respons.

 

Simon

 

Simon

Lenke til kommentar

Takk for svar Templar!

 

Det hørtes bra ut! Men vet du om det går ann å skifte ut skjermkort i den G551? For jeg ringte til Dell i går og spurte om dette, og det gikk ann på den Inspiron 8600. Der kunne man bytte ut skjermkort om man ville.

 

I den omtalen av G551 på barbara.no kritiserte de tastaturet noe helt enormt. Det virka som tastaturet der var bare helt forjævli. Bråket, og ekkelt og trykke på og det var liksom ikke måte på. Er dette din erfaring også?

Lenke til kommentar

hei Ola.

 

Nei akkurat motsatt fra den kritisering, da anbefaler jeg WLAN kortet, seriøst. Jeg har brukt det både med 3com akkess punkt (8mbit inet) og 3com Gateway MEN jeg måtte oppdatere begge fordi dem var at skylde på at når jeg flytte labtoppen til i bygningen at jeg kanskje ble frakoblet. NOTE det var ikke Wlan kortet. I tilleg har dette Wlan kort meget bedre respons en 10ganger raskere 54Mbits SMC PCI WLan kort og hoyere nedlasting. Jeg har gjørt alt som jeg kan med SMC kortet og rett og slett for ikke mer fart på det. Men RealTek kortet funkere super og har nesten samme respons som vanlig Cat5 Lan kort.

 

Tastaturet er ikke døds stille men bråkete er i alle fall ikke mitt.

 

Angåene skjermkortet da har jeg rett og slett ikke peiling om hvis du kan bytte eller ikke. Men kortet har sitt eget minne så muligens men som jeg sa, jeg vet ikke.

 

Jeg tror at roset på G551 er meget mer en det negative, det har vært en del negative poster men så kommer poster om akkurat det samme som ros.

 

Ikke glem.. denne bærbar er stilig og tynn :)

 

Lykke til,

Simon

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...