Gå til innhold

Aprilfest 2014 - RandiA - Jeg velger meg April


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Takker for kommentarer - Linepusle, vi var der nesten samtidig da, tannlegen min har flyttet til Huitfeldt-huset, så kom jeg inn i det for første gang.

Skrevet (endret)

Bilde 12 – 12.April: Hellstrøm-test III - Lam - påskemat

13805727435_77898ea430.jpg

Exif: 1/60 – f/2.8 - ISO 640

Exposure Compensation: 0

Lens: Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f2.8

Camera Model: Panasonic Lumix DMC-GX1

 

Mer om min tredje Hellstrøm-test i bloggen

 

 

Alternativt:

 

13805733895_50a55313d8.jpg

 

Endret av RandiA
Skrevet (endret)

Klassisk, velkomponert og vakkert :)

Takker, Akre - Bryggene - litt forslitt motiv da - men greit som øving.

Endret av RandiA
Skrevet

Ja, det var bra godt. Urtene er i maten, de oppå retten er mine urter som jeg pyntet med. Alt er med i retten - man kan ha en liten salat i tillegg, men det blir nesten for mettende.

Skrevet

 

Klassisk, velkomponert og vakkert :)

Takker, Akre - Bryggene - litt forslitt motiv da - men greit som øving.

 

bryggene er jo vakre og har særpreg ;)

Skrevet

Ja, det var bra godt. Urtene er i maten, de oppå retten er mine urter som jeg pyntet med. Alt er med i retten - man kan ha en liten salat i tillegg, men det blir nesten for mettende.

har du begynt å jobbe for Hellstrøm smakspanel ? Ser godt ut dette. Friske urter er sjelden feil.

Skrevet

 

har du begynt å jobbe for Hellstrøm smakspanel ? Ser godt ut dette. Friske urter er sjelden feil.

 

 

Ja, skulle nesten tro det - men jeg er ikke så fan av han - må bare oppgi opphavspersonen når man "tester"...

Skrevet (endret)

Siste matbildet er kokebokmateriale. :) Litt høyere eksponering så glir det rett inn i hvilkensomhelst kokebok.

 

Tror også det er slik: Du synes å like en glad fargepalett - og for matbilder skal fargene gjerne være larger than life for å få frem lysten på mat. Dine fargepreferanser kler derfor matbildeformatet godt. :) Matbilder skal sjelden ha en nøytral eksponering / fargemetning.

Endret av Mr. Sanders
Skrevet

Veldig pent matbilde syns jeg. :)

Og pent det spoilerbildet også.

Siste matbildet er kokebokmateriale. :) Litt høyere eksponering så glir det rett inn i hvilkensomhelst kokebok.

Tror også det er slik: Du synes å like en glad fargepalett - og for matbilder skal fargene gjerne være larger than life for å få frem lysten på mat. Dine fargepreferanser kler derfor matbildeformatet godt. :) Matbilder skal sjelden ha en nøytral eksponering / fargemetning.

Takker for kommerntarer....

Skrevet

Dagens ble bare et nytt close-up av motivet i gårdagens spoiler. Ikke det helt perfekte, kunne hatt litt mer iso der, eller brukt litt pluss på EV, - det er håndholdt.

 

Bilde 13 – 13.April: Helleborus niger - close-up

13805762453_67f3bcfa98.jpg

Exif: 1/25 – f/13.0 - ISO 320

Exposure Compensation: 0

Shooting Date/Time:13.04.2014 11:47:52

Lens: Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f2.8

Camera Model: Panasonic Lumix DMC-GX1

Skrevet

Den lammeretten burde passe bra her også, men det er noen dager for tidlig. Her er det faste, egenlig ikke noe kjøtt før 1. påskedag, da braker det løs med helstekt lam og mye tilbehør. De sier at Hellas ikke er synlig fra lufta da, for det er hyllet inn i et tykt lag av stekeos fra all grillingen.

 

Igjen et fint Helleborusbilde.

Skrevet (endret)

Det ble en dobbeltposting her, internett krøller litt her jeg sitter på flyplassen i Athen og venter på fly videre om tre timer.

Endret av JorunT
Skrevet

Takker for hyggelige kommentarer.

 

Påskegult i regnet i dag.

 

Bilde 14 – 14.April: Chrysanthemum - Påskegult i regnet

13857358975_02852568fb.jpg

Exif: 1/200 – f/4.5 - ISO 320

Exposure Compensation: 0.33

Lens: Panasonic Leica DG Macro-Elmarit 45mm f2.8

Camera Model: Panasonic Lumix DMC-GX1

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...