Gå til innhold

Tips til Linux Mailserver


Anbefalte innlegg

Er på utikk etter en Linux mailserver med støtte for POP/IMAP/SMTP, for et større antall brukere noen som noen erfaringer å dele? Kan gjerne være freeware, men er ikke avhengig av det.

 

Det må ha et godt "front-end" for administrasjon og til å regne med i ett 5 års perspektiv.

 

Den skal ikke benytte til active synch tjenester som kontaker og kalender. Primært for aksess via klient, men med muligheter for web (typisk via Roundcube)

 

Har noen erfaringer med Citadel?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sett på clearos? De har sydd inn Zarafa, hvor du kan velge om du vil ha den kompatibel med Exchange. Samba-integrert, Personlig liker jeg godt brukergrensesnittet på Zarafa webmail. Clearos er egentlig mye mer enn "bare" mail, men du installerer bare de modulene du vil ha, så du kan sitte igjen med en nokså ren mailserver. Kraftig og enkelt antivirus-antispam...

Lenke til kommentar

Jeg kjører gentoo med postfix / dovecot / dspam / roundqube. Har brukt den komboen siden 2008. HW var en stasjonær pc av billigste sort fra 2003. Satt opp en ny server med akkurat samme kombo for en måned siden. Kjørte qmail / courier-imap / spamassassin / squirrelmail frem til 2008. Bytta fordi qmail/spamassassin begynte å slite med å ta unna når de store spambombingene kom. Postfix / dspam har ikke hatt dette problemet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...