Jump to content

MontBlanc

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 :)
 1. Er på alle måter en skyentusiast, men dette og særlig mangelen på kommunikasjon er en særlig utfordring. Nå står det ikke noe her om størrelsen på denne aktøren, men mulig det vil variere litt fra aktør til aktør? Både med tanke på hvilke avtaler de har og prioritet. Forsøket på å dreie dette over på at de er del av en dugnad, blir mer et kommunikativt grep for å vri seg unna kjernen av problemet. Det er en avsporing. Det er åpenbart at Microsoft har kapasitetsproblemer for tiden, hva med åpenhet As-A-Service?
 2. I lys av hva Rolfsen sier, er det et enda større paradoks at HiST hadde et utmerket tilbud gjennom itfag.no, det har blitt gradvis faset ut etter sammenslåingen med NTNU.
 3. Regner med det er snakk om NOKIA når det gjelder optisk-kjernenett, eller transmisjonsnett. L2/3 leveres vel av noen andre
 4. «Det produseres i Kina, men utvikles i Norge og er ikke koblet opp til en nettleser.» Ikke koblet opp til en nettleser? Er det vanlig, og i så fall hvordan gjør man det?
 5. Om noen først skulle få bot måtte det være kommunedirektøren (rådmann), ordføreren er en politiker.
 6. Telenor kan levere SIP-trunk, slike trunker leveres på et ethernet-grensesnitt, for eksempel via Nordic Connect.
 7. Overskrifta i artikkelen er feil Digi, Galileo er ikke GPS, det er Galileo - en Europeisk konkurrent til GPS.
 8. "Digitaliseringsdirektøren får kritikk for at kommunen har for dårlig kompetanse på sikkerhet, men avfeier dette." "Me har gode avtalar med ytterlegare spisskompetanse, og dialog med tryggingsorgan og -miljø." Han bekrefter med andre or dette...
×
×
 • Create New...