Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg går ikke på utesteder?


Anbefalte innlegg

Nå er kanskje ikke diskusjon.no sin medlemsskare er de som driver mest med clubbing og slikt da, men jeg prøver likevel.

 

Jeg har aldri helt sett greia med å gå på utesteder egentlig, og jeg har ofte følt meg litt awkward på grunn av dette. For det første appellerer musikken sjeldent til meg (ikke misforstå, jeg hører gjerne på disco, trance etc, men jeg klarer som regel ikke å fenge med på noe jeg hører første gangen.). Den eneste forskjellen jeg ser mellom en kveld på byen og en kveld med kompiser i leiligheten er egentlig at du kan bli kjent med helt tilfeldige personer, og det er jo egentlig bare å be kompisene dine ta med folk, så er det problemet ordnet. Ikke husker du de personene du blir kjent med på byen heller.

 

Egentlig så lurer jeg ikke på om dette er normalt, fordi jeg er ganske overbevist om at det er det, men jeg lurer heller på om dette er et _problem_ eller om det er helt naturlig og jeg skal bare være ganske rolig i forhold til hele greia?

 

Jeg er forresten student.



Anonymous poster hash: 2baf7...6db
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer vel an på naboene også? Før bodde jeg i en liten by hvor lokalene for fest var større og man var i mye mindre grad til sjenanse utover natta enn man er som en student i en blokk i en storby. Da var det liksom greit å spille høy musikk og de som ville kunne danse. Tror mange syns det blir trangt med fest i leilighet. Men kan bli for fullt på et utested også. For all del

Lenke til kommentar

Egentlig så lurer jeg ikke på om dette er normalt, fordi jeg er ganske overbevist om at det er det, men jeg lurer heller på om dette er et _problem_ eller om det er helt naturlig og jeg skal bare være ganske rolig i forhold til hele greia?

 

Jeg er forresten student.

 

Anonymous poster hash: 2baf7...6db

 

 

Hvorfor skulle det være et problem å ikke gå ut på byen? Byen i studenttida er som regel sjekke- og/eller sosialiseringsarena, så hvorfor bry seg hvis du ikke føler du mangler noe på den fronten? Uansett er det ditt valg, og "problemet" blir så stort eller lite som du gjør det til.

Lenke til kommentar

Er vel litt smaken og baken dette, er ikke unormalt å ikke trives så godt på byn. Det er dog ikke helt feil det du sier, at byen bare tilbyr å treffe tilfeldige mennesker. Du kan også bli kjent med venner av venner, og dermed utvide vennekretsen.

Det beste med byen er kanskje at du ikke helt kan vite hva som venter. En av mine bedre byturer var en gang jeg dro alene på byn etter sent skift på jobb (type halv 2-tiden) fordi jeg bare måtte ha en pils. Endte opp med å møte 4 stk som alle var litt i samme båt som meg, endte opp med narcspiel utpå morgenkvisten hjemme hos meg. Enormt hyggelige folk, kunne blitt venn med dem etterpå også om jeg hadde gjort en effort.

Om du bor i en av de større byene (Bergen, Oslo) skal du alltids finne litt forskjellige steder også mtp musikksmaken din. F.eks. i Bergen er alle steder stort sett like, alt for små og ikke noe særlig skille mellom "sitte å prate"-område og dansegulv (ofte ikke-eksisterende). Noen prøver hardt å være "night club" med dårlig, øredøvende høy musikk, mens andre er avslappede steder med ålreit musikk hvor man kan slappe av med et par kompiser og kanskje få et par nye.

Edit: Vil sterkt anbefale å dra alene, eller med bare én eller to kompiser på byn, gjerne folk du ikke kjenner så godt. En av de tingene jeg hater med norsk uteliv er at folk ofte kommer i store grupper og har en dårlig innstilling i forhold til å møte nye folk. De setter seg i båser og stenger alle andre ute. Skulle trodd de fortsatt satt hjemme i stuen sin. Slikt er mye bedre i utlandet, om du skulle få lyst å ta deg en tur på interrail eller bare en helgetur tili Berlin.

Endret av Sitronsaft
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...