Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fant nettopp et gammelt Canon 514XL-S som farfar har brukt en gang i tiden. Kameraet ser veldig helt og fint og og kan ikke ha vært brukt mye.

 

Det har stått i etuiet sitt i mange år og lurer på om det enda er mulig å få noe ut av filmen som står i. Noen som vet hvilken film-kassett som er brukt i disse kameraene og hvordan man kan overføre filmen til pc?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Canon 514XL-S bruker Ektachrome 100D cartridge "super 8 m/lydspor".

 

Det går an og fremkalle en super 8 film i dag, men om det er noe brukbart på filmen er det verre og si siden film er en ferskvare. Det hele kommer an på lagringen av filmen, det er umulig og kunne vite om tilstanden på filmen uten å fremkalle den først. noe som kan være et sjansespill med små muligheter.

 

Filmtek fremkaller super 8, du får sende de en mail og forhøre deg om kostnadene ved fremkalling og digitalisering er verd sjansespillet for deg.

 

Her er flere som fremkalle og digitaliserer.

Endret av Nautica
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det går an og fremkalle en super 8 film i dag, men om det er noe brukbart på filmen er det verre og si siden film er en ferskvare.

 

Stort sett enig i det Nautica skriver, men er det brukt Kodachrome i kameraet så er det sansynligvis for sent å fremkalle da slik film ikke er i bruk lenger, så sjekk med lab'en hva de kan håndtere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...