Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg er lei av at foreldrende mine stryker meg over håret


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo bare tøv. Du er over 18. Du kan se de filmene du vil.

 

Startet du vgs litt sent? Om man starter rett etter vgs er man som regel ferdig som 19-åring.

 

Restaurant og matfag høres lurt ut om du vil jobbe på restaurant. Vil likevel anbefale å prøve å få en jobb. Du vokser på erfaringene og vil tjene egne penger. Du kan spare opp og kjøpe ny jakke ;)

Lenke til kommentar

Kanskje dere to burde snakket litt på Skype? Er så og si kun dere som poster ;) Tråden blir vel brukt til å snakke om sosiale ting nå, og ikke hovedpoenget til tråden. Dermed foreslår jeg at du lager en "Snakk om sosiallivet"-tråd, eller eventuelt chatter på Skype/Teamspeak/Mumble/Facebook/virkeligheten med Tvillingsjel eller noen andre venner av deg. Lykke til!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei, det går bra for meg. Har ikke tid til det. Prøver bare å kartlegge ts sin situasjon og å komme med noen råd for å bli tatt mer på alvor hjemme og å bli kvitt hårstrykingen.

 

Men for all del, jeg kan godt slutte å poste her jeg. Jeg har ikke anledning til å møte alle her inne på tomannshånd irl og har heller ikke tid eller interesse av skype med alle. Får min dose av å prate med folk på tlf på jobb ;)

 

Da overlater jeg rådene til andre. Ts kan godt sende meg pm om det er noe, så hjelper jeg så godt jeg kan der.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det går bra. Har vært en lang dag og jeg er sliten.

 

Jenter prater som regel om alt mulig. Bestevenninnen min vet alt om meg og det er godt å ha noen å prate ut med. Anbefaler ts å velge den venninnen som er nærmest og å prate ut med henne. Kan sikkert få litt råd angående situasjonen med hårstryking. Siden dere er venninner og sikkert nær i alder, så kan du få sympati på en annen måte enn her. Er bare så mye vi kan gjøre. Tror vi har vært innom det meste.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...