Gå til innhold

Ny bærbar til gaming - Under 8000.


Anbefalte innlegg

Skal ha en ny bærbar PC som skal brukes til gaming hovedsaklig. Budsjettet er på 8000 og vil ha så god ytelse som mulig til denne prisen. Tidligere PCer har ikke gitt noe god ytelse i forhold til prisen, og vil gjerne få noe som gjør det godt denne gangen.

 

http://www.mysn.eu/xmg-a723#2 Har sett på denne, og tenkte den kunne være et godt utgangspunkt for pcen, i og med at den kan konfigureres.

 

Setter pris på all hjelp :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I norge får du denne maskinen (clevo) hos multicom: rimeligste modell (uten OS): http://www.multicom.no/Multicom-Xishan-W370S-17e3-Full-HD-Matt-Intel-Core-i5-4200Me-8GBe-128GB-SSD-1TB-Hdde-GeForce-GTX-765Me-DVDRWe-Uten-operativsystem/cat-p/c1000042/p10627276

 

Clevo er godt bygde maskiner som gir mye ytelse for pengene. På den negative siden er høyt støynivå under belastning, dårlige høyttalere, en del plastikkfølelse/kjedelig utseende og at CPU klokker seg ned når både skjermkort og CPU belastes svært hard samtidig.

 

Om du KUN vil ha mest ytelse per krone er det omtrent ingen alternativer til clevo. MSI kan vurderes: http://www.prisjakt.no/product.php?p=1953828

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...