Gå til innhold

Hjelp meg med proteinshake!


Anbefalte innlegg

Hei, folkens.

 

Jeg har begynt å trene og har holdt på i en liten stund nå, trener 4 dager i uken på treningssenter og har komt inn i en god rutine som jeg er ganske fornøgd med.

 

Det problemer jeg sliter mest med nå er at jeg ikke klarer å finne en proteinshake som passer meg. Jeg vet at jeg ikke får i meg nokk protein i løpet av dagen, og har derfor behov for proteinpulver som jeg kan lage shake av.

 

Jeg kjøpte Whey-100 på gymgrossisten.no for en studen siden, men resultatet når jeg drakk denne var at jeg ble veldig dårlig i magen og begynte å kaste opp noen ganger.

 

Det som er tingen er at jeg er multiallergiker. Jeg er allergisk mot fisk, nøtter, egg og andre småting som banan, kiwi og så videre. Jeg tror også det er verdt å nevne at jeg var allergisk mot melk når jeg var liten, men dette har jeg vokst i fra. Jeg spiser nå mat med melk i uten problemer.

 

Jeg er usikker på hva som gjorde slik jeg ble dårlig og begynte å kaste opp.. Jeg las på ingredienser og der står ingenting om for eksempel egg..

 

Er det noen som har tips om hva jeg kan gjøre? Jeg føler at jeg ikke får det beste resultatet ut av treningen min siden jeg ikke får i meg nokk protein, noe som er nødvendig for å bygge muskler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøp proteintilskudd fra isloat og ikke konsentrat.

Det som står bak er i 99% av tilfellene reåvarens egenskaper, så kommer smak osv i tillegg og da ender man ofte opp med 2-3 ganger laktosen i for eks melk.

 

Send mail til myrevolution og be om smaksprøver på myoprotein.

Lenke til kommentar

http://myrevolution.no/

https://www.tn.no/

 

Disse firmaene printer også totalen på bøttene og ikke råvarene.

 

Se for eks myoprotein, dyreste råvaren man kan få tak i i isolatkvalitet og med minimal smakstilsetning og de ender på 85ish gram pr 100g.

Da kan man jo lure på hvordan andre kan levere 90+g protein i bøtta av isolater til under halve prisen :dremel:

Endret av War
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...