Gå til innhold

DayZ, Rust eller 7 Days to Die?


Anbefalte innlegg

Hei :)

 

Jeg vurderer å kjøpe et av spillene som er nevnt i tittelen. Men jeg er ekstremt usikker på hvilket spill, så derfor prøver jeg å komme et hakk nærmere en beslutning ved å spørre etter andre spilleres meninger. Hvilket spill likte du best eller kan anbefale og hvorfor? Jeg liker å spille sammen med venner noe som skal passe bra for alle 3 spillene, men jeg liker også å spille alene. Dette skal vist bare passe DayZ slik jeg har forstått det (si fra hvis det er feil). Vil også nevne at jeg ikke har verdens beste PC, så grafikkinnstilingene blir nok stilt en del ned (har en Asus K50AB vist det skal være til noen hjelp).

 

Takker på forhånd for hjelpen :)

 

Mvh

 

XxAnonymousxX

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle spillene nevnt over er litt tafatt å spille SP. DayZ standalone trenger enda litt tid på seg før man får den fulle opplevelsen. Rust har jeg ikke prøvd enda, så kan ikke si så mye der, men jeg storkoser meg hvertfall med 7 Days 2 Die. Det er servere oppe som kjører Pvp eller du kan sammarbeide med en kompis på ditt eget map. Du som host har muligheter for at opptil 16 spillere kan joine ditt map å du kan enkelt velge friendly fire på, eller friendly fire off. Du har også mulighet for å velge vanskelighets grad, så du kan starte easy til du blir kjent med spillet for deretter å øke vanskeligheten

Lenke til kommentar

Njaa, jeg selv foretrekker DayZ.

 

Har alle 3, har spilt DayZ i mange, mange, mange timer. Så mange timer at jeg ikke orker å nevne det her engang, og jeg storkoser meg fortsatt med det.

 

Man kan bli litt lei hvis man spiller alene, men dersom du har en vennegruppe(enten folk du kjenner IRL eller over nettet) så er det kjempegøy!

 

Anbefaler ihvertfall DayZ. Ble litt lei Rust etter noen timer, det er ikke så spennende som folk skal ha det til.

 

7 Days to Die er artig, men man blir litt lei grunnet alle bugsene og slikt som er der akkurat nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...