Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Gastroskopi og koloskopi på samme dag med propofol


Mommyandme

Anbefalte innlegg

Hei,

Om ca 14 dager skal jeg inn å utføre både gastroskopi og koloskopi i samme slengen. Dvs gastroskopi først, så rett etter dette, koloskopi. Jeg har utført begge undersøkelser før, og av den grunn skal dette, i hvert fall gastroskopien gjøres med propofol. Jeg har kun fått beroligende før, men ikke vært fornøyd med dette. Dvs. Jeg fikk panikk og alt måtte avbrytes. Har noen utført, først og fremst, gastroskopi under propofolpåvirkning? Jeg skal ikke være under narkose, men skal visst bli ganske "borte" i følge sykepleier. Man må visst være litt bevisst, da man må følge visse instruksjoner. Erfaringer? Og har noen utført begge undersøkelser på samme dag?

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Propofol er ett stoff som brukes til nedsoving, og få kroppen til å slappe av. Du vil få beskjed om at de gir deg noe som du vil føle litt lett svimmelhet så til stadie tilsvarende der du er når du har sovet for kort etter en lang dag og kroppen vil dra deg lengre ned. Etter undersøkelsen vil du komme deg ganske fort igjen, vanskelig å si antall minutter da dette er individuelt. Du må regne med å være litt "sliten" etterpå.

 

Har ikke hatt begge undersøkelser samme dag, men jeg tror ikke jeg hadde hatt noe problem med det. En ren antagelse blir at de kjører samme undersøkelsene mens du alikevel er mer eller mindre i drømmeland.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...