Gå til innhold

Tips til videokamera (med tilleggsutstyr)


Anbefalte innlegg

Er på jakt etter utstyr til å filme med - hovedsaklig idrettsarrangement (fotballkamper, treningstips, intervjuer med mer). Dette skal brukes for en idrettsklubb, som også ønsker å ha muligheten for streaming. Da det er ulike plasser man gjerne filmer, bør det både ha støtte for WIFI og 4G/3G eller lignende i tillegg til opptaksfunksjon.

Det ønskes naturlig nok at dette utstyret skal være så rimelig som mulig, men ønsker selvfølgelig best mulig kvalitet på utstyr/video/streaming.

 

Noen som har tips til utstyr som kan velges, eventuelt har noen erfaringer med dette fra tidligere?

Endret av Youcef
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt opp til ganske nylig var det ganske så komplisert å sende Live video og den beste løsningen var med Web kamera og spesielt software.

Det er sikkert noen komplikasjoner enda men nå når så mange kameraer kommer med WiFi så er det blitt mulig å streame video via mobil, nettbrett og PC.

 

Dette er såpass nytt at jeg tviler på at mange her har mye erfaring med dette. En sak man må være oppmerksom på er at noen kamerar med WiFi har bare muligheter for å streame/laste opp opptak etter at de er skrevet til kameras minnekort.

 

Panasonic HC V720 og HC X920 skal visstnok kunne streame live via Panasonic Ustream system. Hvor bra det fungerer fra Norge er noe man bør sjekke først.

 

Det er mange kameraer med WiFi, inkludert DSLRs (hvor jeg antar filene er for store til å kunne streames med de vanligste nettverk), så det beste er å begynne å Google; wifi camcorder live streaming :hmm: og ta erfaringer derfra.

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...