Gå til innhold

2x1920x1200 skjermer eller 1x 2560x1600?


Dr.HJ

Anbefalte innlegg

Hei :)

Jeg har anskaffet meg 2x Gtx Titan jeg har en Dell 2410 med 1920x1200, men dette pirker jo bare så vidt på kortene jeg vil gi kortene en utfordring.

 

Jeg har veldig lyst til å prøver noe nytt innen gaming løsninger :), men vet ikke om jeg skal gå til 1 27/30 tommer skjerm med høyere oppløsning eventuelt 120/144 hz eller om jeg skal kjøpe en til skjerm i tillegg til den jeg har nå.

 

Trenger litt hjelp til å avgjøre hva jeg skal gjøre fra dere som har testet disse høy opplysnings skjermene og dere som har testet å spille med flere skjermer på en gang.

Spiler veldig mye, men ser en del filmer, ønsket: Bra svart, gode farger kontraster, vet ikke om disse kriteriene går til spilling men spør allikevel.

Mulig tenkt på denne: http://www.komplett.no/asus-27-led-pb278q/763616,

Har dere noen tips og råd til en høyst usikker person på hva resultatene blir av disse løsningen?

Budsjett for eventuelt ny skjerm helst 4-5K

 

Takker og bukker for alle tips,råd og meninger jeg kan få :)

Mvh Lord-BooZe

Endret av Booz_InnleggNO
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med mindre du har det travelt, så hadde jeg vurdert å smøre meg litt med tålmodighet. Det virker nesten for godt til å være sant, men hvis ryktene holder vann, så skal du kunne få 4K-skjerm innenfor ditt budsjett allerede om tre måneder.

 

http://www.dinside.no/926151/asus-og-lenovo-klare-med-rimelig-4k-skjermer-for-skrivebordet

 

Forresten rart at ikke HW har skrevet mer om disse skjermene.

Lenke til kommentar

Hei :)

 

Takk for det glede og hjelp etter å ha lest dette :) Jeg har besluttet å spare til Asus PB287Q, men har du eller noen andre noe anelse hvorvidt mektige Titan, 780 og 780 Ti vil bli brakt på kne av denne og lignende skjermer for jeg så en test hvor han testet som jeg skal ha 2x Titan og samtlige av de morsomme spillene som for eksempel: Bf4, skyrim og Dirt showdown (selv sagt max ut innstilling) hadde en avg fps på 40-50 og det er i minste laget for de fleste spill for de tallene er ikke noe morsomme å spille med, så har noen noe anelse om dette?

Selv om det hadde vert gøy å sett en ekte 4K skjerm er jeg en litt nazi spiller angånde fps 60 fps spill bart, 80-100 koser meg :green: Ønsker å ligge på disse tallene pga for eksempel Bf4 flyter i min mening mye bedre her, vet ikke hva andre mener om dette men det er smak og behag tror jeg :)

 

Takk for god tilbake melding kjapt :w00t:

Mvh DR.HJ

Lenke til kommentar

 

Du glemte å nevne at det er av typen TNS-skjerm (utvaskede farger). Med andre ord: ubrukelig. Derfor det fortsatt er bedre (og ikke minst billigere) å bare kjøpe en koreansk IPS-skjerm i 1440P som kan overklokkes til 96-120hz enn alle de tullete 120hz-skjermene der ute; fargegjengivelsen i IPS-panelet gjør opp for noen få ekstra ms-responstid -- som man, spesielt undertegnede, egentlig ikke legger merke til.

Endret av jesus124
Lenke til kommentar

 

Du glemte å nevne at det er av typen TNS-skjerm (utvaskede farger). Med andre ord: ubrukelig. Derfor det fortsatt er bedre (og ikke minst billigere) å bare kjøpe en koreansk IPS-skjerm i 1440P som kan overklokkes til 96-120hz enn alle de tullete 120hz-skjermene der ute; fargegjengivelsen i IPS-panelet gjør opp for noen få ekstra ms-responstid -- som man, spesielt undertegnede, egentlig ikke legger merke til.

Hvis du ikke ser forskjell i blurring fra en IPS-skjerm og en rask TN-skjerm er det noe alvorlig galt med øynene dine, av den typen galt at du ikke har lov til å kjøre på veien engang.

De koreanske skjermene med IPS-panel har heller ikke spesielt god bildekvalitet fordi det er ingen kalibreringsmuligheter, og da sitter du igjen med en enorme mengder motion blur og en høy oppløsning.

ASUS' skjerm med TN-panel, G-sync, og 2560x1440 ser nesten ut som akkurat det jeg ønsker meg, men jeg tror jeg venter til en utgave uten G-sync (og den må ha Displayport 1.3 med variabel VBlank.)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Heisan....har også to stk titans i Sli, og bruker de nå på en 27" Yamakasi Catleap Q270 LED @ 119hz.

 

Det jeg kan si med en gang er at IPS panelet gjør virkelig underverker med fargene. Problemet mitt er bare det at IPS panelet har store svakheter på responstid og blur. Kjører på jevnt over 110 frames i BF4 med alt bling i 2560x1440, men på grunn av grunnleggende egenskaper i skjermen så blir det ikke en god gamer-opplevelse etter min mening.

 

Det syntes for meg som om 27" på 2560x1440 er perfekt til spilling av fps-spill med Titans i SLI, og jeg har leeenge lett etter gode alternativer for dette. Noe som gjorde at jeg bestilte den koreaneren jeg sitter med nå. Kan ikke si at det levde helt opp til forhåpningene. I forhold til roligere spilltyper er skjermen helt nydelig. klare fine farger og behagelig for øynene.

 

Gleder meg derimot som en hund til den nye ASUS ROG skjermen. Der er egentlig min eneste bekymring at den visstnok ikke blir levert med glossy skjermflate (kilde www.120hz.net ). I forhold til at denne skjermen har et TN-panel så skal visstnok dette være en forbedret utgave som opererer med 8 bit istedet for 6 bit. G-synckommer vel til å hjelpe til også, og hvis jeg har forstått det riktig så har produsentene sørget for å videreutvikle lightboost-tech slik at man trekker fordelene av dette også i forhold til å få klare tydelige bilder tilnærmet uansett hvor fort man "snur på hodet"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...