Gå til innhold

Nytt kabinett...


Anbefalte innlegg

jeg har tenkt å kjøpe et nytt kabinett, skal skifte ut den gamle raidmaxen med noe som ikke er så sinnsykt premodda... er det noen som har ett forslag til ett kabinett under 1000,- og som passer med blå katoder?

Tenkte på det billigeste skyhawk kabinettet på quad.no men er ikke sikker på kvaliteten.....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
herregud.. kan ikke kjøpe kabinett etter hva vi sier... har veldig lyst til å si at det er skikkelig teit men... jaja, gå ned på butikken å se selv :wink: myye bedre å du får noe som DU liker!

 

Han vurderer selvfølgelig selv om han liker det andre anbefaler. Han sier jo selv at han ikke vet kvaliteten på forskjellige merker. Derfor spør man! Ikke vær så negativ Jonas10ettellerannet

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Altså de der lian liene , blir ikke cpu litt varm når psu skal stå rett over vifta til kjølern ??? eller er bare dette et litt teit spørsmål , har du skikkelig stor cpu kjøler får jo ikke psu plass der engang!

Jeg bruker lian li og har PSUen rett over.Idle temp:27C Load temp:30C

Vil ikke si at den er så veldig varm selv om PSU står rett over.

Lenke til kommentar

Tvert i mot: Der hvor PSU står rett over CPU forsvinner varmen rett ut av kabinettet. Man har såklart på forhånd tenkt ut et par ting og sørger for at CPU viften blåser vekk fra CPU, og at PSU viften blåser den varme luften ut av kabinettet :-)

 

Har selv et Lian-Li PC-37 med dette oppsettet, ulempen er at det er litt dårlig plass til CPU/FHS, ca. 70 mm kun. Men kabinetttemperaturen ligger jevnt på ca 5-10 C over romtemperatur, så det er det ikke noe å si på. Har i tillegg en 120mm vifte på lav hastighet som blåser luft inn i kabinettet da.

 

Det var spesielt viktig å tenke på disse tingene da jeg har støyisolert kabinettet med 9mm neoprenmatte og det er helt tett bortsett fra nevnte åpninger.

 

Ellers så anbefales Lian-Li sterkt! Noen ganger gidder jeg ikke å slå på maskinen engang, men sitter i timesvis og bare beundrer aluminiumen, kanskje børster litt støv og kjenner på finishen... herlig :-)

 

timtowtdi

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...