Gå til innhold

Har du hatt ett kleint sammenstøt med en kjent person?


medlem-124997

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var sent på en lørdag og jeg var smått beruset og derfor litt idiot, lagde litt broome-lyder hvor jeg små-løp rundt om i butikken og latet som om jeg holdt et bilratt i luften og prøvde å svinge unna butikkhyllene, dette mens Solberg kunne glimtvis se dette mellom hyllene. Gikk så opp til han og sa på tull (trodde jeg) at det var slik man skulle kjøre rally og at jeg sikkert en dag kunne gi han et par timer. Spurte også med en lattermild stemme om han kunne si en setning til meg på engelsk. Han ble jævlig forbanna, tror faktisk han hadde filleristet meg hvis ikke livvakten (?) hadde vært tilstede.

 

Men liker å kødde litt med disse kjendisene, se det menneskelige i dem. John Carew og veskene hans på Gardemoen feks :green:

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Jeg har nesten blitt påkjørt av Terje Søviknes (måtte slenge meg unna), har, av Jenny Jensen, blitt dyttet inn i en buffé så jeg måtte ta meg for i osten for å ikke falle og datteren min har dyttet Frithjof Wilborns yngste sønn ned en trapp før hun stakk av med kosebamsen hans (dagen etterpå fikk hun imidlertid "bank" av han...ikke Frithjof, men sønnen).

Endret av Sentenza
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...