Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Potensproblem eller prestasjonsangst?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Er en gutt i 20 åra og er vel så og i jomfru. Har "prøvd" å ha sex en god del ganger men aldri fått det helt til. Har ikke hatt noe fast partner, men mersom random. Det jeg sliter med er å beholde ereksjonen. Den kan være der under selve kosinga og rotinga, men faller ned så fort jeg skal prøve å putte den inn.

Dette er utrolig flaut og pinlig!

 

Etter den første gangen det skjedde så tenkte jeg at det var greit, funker sikkert bedre neste gang. Men neida. Har prøvd 6-7 ganger og samme skjer hver gang!

 

Har snakket med en del jenter over et nettsted i det siste. Har vært en god del flørting osv der, og jeg skal møte en av de i helgen. Da blir det mest sannsynlig mer enn bare kos, så nå er jeg så jævlig redd for at det samme skal skje nok en gang!

 

Lurer på om det er noe som ligger i hodet, eller har jeg potensproblemer? Må legge til at jeg har liten penis, noe som gjør meg ganske usikker. Noen som har tips og råd til en desperat kar?

 

 



Anonymous poster hash: 5bcae...e20
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Men hva kan jeg da gjøre får å få ned prestasjonsangsten? Skulle tro det bedret seg etter 6-7 ganger..

 

Anonymous poster hash: 5bcae...e20

 

 

Mer sannsynlig at det blir verre for hver gang det går galt, din angst for å ikke prestere blir vel sterkere for hver gang du får bevist at du ikke fikser det.

 

 

Har bedt om suging, ikke alltid det hjelper eller. Men tror det er som du sier, jeg tenker for mye. Har jo veldig lite erfaring i senga så blir redd for å gjøre det dårlig.

 

Anonymous poster hash: 5bcae...e20

 

 

Altså, ingen klarer å gjøre det "bra" første ganga. Og det er ikke jobb for en person. Det vil alltid bli kløning, både med å få den inn, rytmen etc. Sørg for å snakke med jenta om det, sånn at hun tar initiativ. Det er mye lettere for oss jenter å få den inn, enn dere som ofte dytter den i feil vinkel osv. Sørg også for at jenta er skikkelig våt så blir det lettere, men det beste er om hun styrer den inn, og tar litt styringa på hele sexen første gang.

 

Er du nervøs så ta en øl eller to, ja det kan også ødelegge ereksjonen, men kan det egentlig bli verre enn det har vært? Poenget nå er vel å få bort angsten. Sex skal være moro, noe man ler under og av, og en lek. Ikke noe dønn seriøst som handler om å gjøre det bra eller dårlig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Men hva kan jeg da gjøre får å få ned prestasjonsangsten? Skulle tro det bedret seg etter 6-7 ganger..

 

Anonymous poster hash: 5bcae...e20

 

Om noe så skulle man tro det blir verre. Når ereksjonen svikter gang på gang, blir det bare vanskeligere å stresse ned og tenke mindre. Problemet er nesten garantert å finne i hodet ditt.

 

Har det samme problemet selv. Jeg har vært med et tosiffret antall jenter og bare unntaksvis klart å holde ereksjonen gjennom hele samleiet den første gangen. Når jeg først har blitt komfortabel med jenta og hatt et par runder er det ikke lenger et problem. ONS er derfor bare kjipt. Ufattelig frustrerende, men man må bare la være å tenke på det og særlig når det skjer. Det hjelper som regel å ta pauser eller gjøre noe som tenner deg. Om du blir liggende å tenke på det, kommer du ingen vei. Nøkkelen er å være trygg og komfortabel med situasjonen.

 

Ta kontrollen, slipp alle hemninger og kos deg. Det er det beste rådet jeg kan gi.

 

Anonymous poster hash: f54f5...93e

Lenke til kommentar

Hei, igjen.

 

Jenta kom på besøk i helga, og vi hadde det kjempe kos hele tiden. "Heldigvis" så ble det bare litt roting pga naturlige årsaker fra hennes side. Føler på en måte at jeg hadde flaks der. De fleste ville vel sagt uflaks :/

 

Men i kveld kommer hun igjen. Gruer meg egentlig litt, men har prøvd å glede meg. Skal jo tross alt ha sex å de fleste ville vel gledet seg.

 

Har funnet ut en ting som er litt turnoff for meg, er at alle 3 jentene jeg har prøvd med hittil, er ganske sjenert ovenfor kroppen sin. De har ikke noe modell kropper akkurat, men langt ifra feit eller overvektig. Jeg bryr meg ikke, men de gjør tydigvis det. Jeg har en ganske atletisk og muskuløs kropp, kan det gjøre at de føler de ikke er god nok på en måte?

Lurer på om det hadde blitt lettere for meg også hvis jeg faktisk får se hva jeg holder på med, og slipper å bare føle meg fram med penishodet.

 

Synes det blir litt rart å snakke om dette med partner, for det er ikke noe kjæreste emne det er snakk om.

 

Når jeg leser gjennom dette så merker jeg at så klart tenker jeg alt for mye, men klarer ikke å la være!

 

Men ønsk meg lykke til da!

 



Anonymous poster hash: 5bcae...e20
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

test

 

 



Anonymous poster hash: 5bcae...e20

Hei, TS her igjen. Hadde glemt denne tråden.

 

Vil bare meddele at ting har ordnet seg og problemet var uten tvil det psykiske i mitt eget hode. Det er noe jeg hadde slitt med og tenkt på i mange år, og det er utrolig godt å endelig få gjort noe med det!

Merker at selvtilliten har økt masse, noe som har gjort hverdagen generelt bedre og gjør det lettere å ta kontakt med jenter. Allerede etter 2 uker hadde jeg sex med 2 forskjellige jenter :D

 

Følte bare for å "skryte" litt :)


Anonymous poster hash: 5bcae...e20



Anonymous poster hash: 5bcae...e20
  • Liker 1
Lenke til kommentar

kan du forklare litt hvordan du kom ut av den situasjonen? har vært i den situasjonen en stund selv, å sliter akkurat med det samme.

Alt ligger i hodet, men som du sier, så klarer man ikke å slutte å overtenke det.

 

Så jeg lurer på om du har en slags "oppskrift", litt om hvordan du kom over det osv. :)

 

Takk på forhånd.

Lenke til kommentar

Det jeg gjorde i forveien var å prøve å omstille hodet så mye som mulig. Prøve å glede meg istedenfor å grue meg. Tok også et par øl for å roe ned nervene litt. Men tror jeg var veldig heldig med jenta. Det virka som om hun skjønte hva som var galt, uten at vi snakka noe om det. Det var tydeligvis greit for henne, og hun var tålmodig og "hjelpsom".

 

Nervene kom litt tilbake når det kom til ei ny jente igjen, men gikk veldig fort over og ting ble som det skulle.



Anonymous poster hash: 5bcae...e20
Lenke til kommentar

jeg har også vært så uheldig å slite med dette.

Det sitter i det hodet vi tenker med, og er psykisk.

For min del hjalp det å møte en dame som gjorde meg "trygg" og som vi snakket litt om det på forhånd.

Deretter var det flatt jern... Man bør nesten snakke med dama om det heller enn å late som ingenting, for da går det til dass.

 

Da det var på sitt verste, begynte jeg å lure på om jeg var homofil. Men har jo funnet ut at jeg definitivt ikke er det, i ettertid.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...