Gå til innhold

bytte kort?


Larsulf

Anbefalte innlegg

Hei!

 

For en uke siden satte jeg sammen den nye PC'en min. Jeg kjøpte en stock 780 TI. Senere har jeg lest litt mer om at det kanskje var et litt dårlig kjøp.

 

Har ikke lest så mye om angrerett men tror jeg kan sende det tilbake.

Bør jeg bruke angreretten og kjøpe et annet kort istedet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det vil alltid være noen som har bedre enn deg, og alltid kommer det noe nytt, så det er ikke vits å bry seg for mye med.

 

SLI er at du kjører to GTX 780Ti, og noe du alltids kan gjøre om du kjøper en ekstra. (Så lenge hovedkort og strømforsyning støtter det)

 

Custom kjølere kan kanskje klokke bittelitt lengre, mem det er ikke verdt å bytte inn for. Originalkjøleren til Gtx780Ti er mer enn god nok og vil i flere SLI konfigurasjoner være bedre. Også i tilfeller hvor du ikke har optimal luftflyt i kabinettet så vil original kjøler kunne være en del bedre.

 

Når det kommer til nye versjoner av selve PCB-kortet og VRM kretsen (f.eks 780Ti classified), så vil de kunne klokkes noe lengre. Men disse kortene vil også koste en del mer, og optimalt bør du ha vannkjøling forbå utnytte deg av potensialet til disse.

 

Men til syvende og sist så anbefaler jeg deg å beholde det du har. De som kjøper GTX 780TI CLASSIFIED er som regel svært drevne overklokkere som ønsker den beste ytelsen. (Og bryr seg lite om prisen)De har heller ikke blitt lansert.

 

Ta bare å behold kortet ditt, det er et utmerket kort. Det kommer hele tiden noe nyere, så man kan ikke vente hele tiden.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...