Gå til innhold

Ps4 vs blu ray spiller


Christoffero89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke PS4 så kan ikke svare helt på det du spør om, men jeg har PS3 som jeg alltid har brukt til BD. Jeg har en kort tid også hatt dedikert BD-spiller, men så ikke helt behovet. Det var riktignok før PS3'n begynte å bruke som et uvær etter å ha gått i 10 min (den er 40GB-versjonen, før slim-modellene kom), og med det støynivået den har nå ville jeg nok heller hatt en dedikert BD-spiller... Men blir vel heller at jeg venter på en PS4 og bruker den. ;)

For å si det enkelt: det er ingen ulemper ved dedikert BD-spiller bortsett fra pris og plass. Alt koker vel ned til praktiske faktorer, vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Om du plukker opp en bluray spiller til 300-1000kr så er det nok lite å hente på bilde kvalitet. Men om du har et bra tv og investerer i en skikkelig bluray spiller som fks Cambridge Azur til 7000kr så vil nok du uten tvil se forskjeller.

 

Men for folk flest så går dem under følgende punkter, dem ser ikke forskjellen,dem har ikke et high-end tv eller dem eier et high-end tv pga design og kan aldri tenke seg å bruke 7000kr eller mer på en bluray spiller for å få best mulig bilde.

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar

PS4 har vel fått en del skryt for avspilling av BR filmer og at den er på nivå med flere dedikerte spillere.

 

Jeg bruker selv PS3 sin BR spiller og syns den fungerer helt ok.

PS4 er faktisk en dårligere avspiller enn PS3, men regner med Sony luker ut problemene og forbedre funksjonaliteten etterhvert.

 

http://www.hdtvtest.co.uk/news/ps4-201312173519.htm

Endret av Mala
Lenke til kommentar

En filmentustiast vil nok alltid gå for en dyr dedikert spiller, men tviler en vanlig bruker vil merke mye forskjell. Elsker å se BD filmer selv, men PS4 er mer en bra nok for meg til det bruket :)

Ja jeg har droppet denne elleville fascinasjonen for bilde jeg hadde for noen år siden. Gidder ihvertfall ikke å investere i dedikert utstyr for BD-titting. Regner med One eller PS4 vil kunne spille av de få filmene jeg orker å kjøpe/låne med glans.

Lenke til kommentar

PS4 er faktisk en dårligere avspiller enn PS3, men regner med Sony luker ut problemene og forbedre funksjonaliteten etterhvert.

 

http://www.hdtvtest.co.uk/news/ps4-201312173519.htm

 

Det er sant, men det viktigste for oss vanlige brukere:

 

"In any case, we were effortlessly able to confirm top-notch, totally accurate, unadulterated playback of Blu-ray movies against several other known-good reference players."

"There’s no noise reduction or other unwanted processing, no loss of resolution in the luma (brightness) or obvious loss of resolution in the chroma (colour) channel, pixel cropping, chroma upsampling jaggies, or other nasties to spoil the party with 24p content, which accounts for the majority of footage on Blu-ray. With 24p content, you provide the disc, the PS4 dutifully reproduces it. This alone will be enough to make the Sony PlayStation 4 a very usable BD player for most gamers."

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...