Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Mobilen min begynner og bli temmelig dårlig akkurat no, eg ser nesten ikkje kva som skjer på skjermen. Kva som er best akkurat no? Eg vil ikkje ha noe dyrt. Berre ein god mobil som har langt levetid. Såg litt på mobiler som:

 

- Samsung Galaxy S2 i9100

- Samsung Galaxy S3

 

Dei var mobiler som eg satt og blei interessert i, men veit ikkje heilt om dei er dei beste og velge.

 

Takk for alle fremtidige svar.

Endret av Oda Nobunaga
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde opprinnelig samme budsjett som deg, men endte opp med å kjøpe HTC One. Tenker at den vil vare lenger enn de billigere modellene og dermed lønne seg på sikt, og at jeg blir mer fornøyd med den.

 

Ellers (om du vil holde deg til budsjettet ditt) ville jeg vurdert iPhone 4S til rundt 3000kr. Den er god og vil vare en god stund til. En iPhone vil generelt kunne vare svært lenge, jeg hadde iPhone 3GS i tre og et halvt år, og den fikk alle de nyeste iOS-oppdateringene så lenge jeg hadde den.

 

Gå for noe av ok byggkvalitet og som du vet vil bli oppdatert om du vil at telefonen skal vare lenge

Lenke til kommentar

 

 

Gode forslag alt dette. Kan føye til Nexus 4 og Nokia lumia 920 også.

 

Hva som er det beste valget avhenger litt hva trådstarter vektlegger. Uansett er alle disse gode valg.

Lenke til kommentar

Helst ein som varer, og har ein god skjerm, og batteri levetid. :) Eg er ikkje så nøyen på ekstra ting, kanskje at man kan høyre på masse musikk hadde vert ein god ting (lagringsplass og sånt med andre ord)

HTC One har 32gb internminne, så du har plass til masse musikk. Også god batteritid på musikkavspilling, og beatsaudio som sikrer svært god lyd både via høytalerne og via hodetelefonene. Den har dessuten en stor og god skjerm.

 

iPhone er vel mobilen med best batteritid på avspilling av musikk, og finnes i varianter med 16, 32 og 64gb internminne. Om du bruker Spotify eller lignende er det ikke så viktig å ha plass til musikk på selve telefonen.

 

HTC One: Stor og fin skjerm, fint design på telefonen, svært god lydkvalitet

iPhone: det enkleste og mest intuitive operativsystemet, god batteritid på avspilling av musikk.

 

Vil du at mobilen skal vare lenge er det lurt å gå for en av toppmodellene (HTC One, Samsung Galaxy S4, iPhone 5S/5C). iPhone vil bli oppdatert til nyeste OS lengst (i tre-fire år), mens med HTC One og Galaxy S4 kan du regne med at de blir oppdatert i 1-2 år framover.

Lenke til kommentar

Helst ein som varer, og har ein god skjerm, og batteri levetid. :) Eg er ikkje så nøyen på ekstra ting, kanskje at man kan høyre på masse musikk hadde vert ein god ting (lagringsplass og sånt med andre ord)

Jevnt over sluker smarttelefoner strøm og jo større og bedre skjerm dess mer strøm bruker den. Regn med lading en gang i døgnet.

Ang holdbarhet så fikser du det med et bra deksel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...