Gå til innhold

Entry processes i cpanel


Anbefalte innlegg

Vet ikke om dette er riktig plass å spørre på, men får vel prøve.

 

Driver en nettside og bruker Wordpress hosted hos proisp.no (medium pakke). Fra tid til annen får jeg en feilmelding som sier "Resource limit is reached". Stikker jeg inn på cpanel så ser at jeg CPU står på 100% og entry processes står på maks (20/20). Det jeg lurer på er følgende; hva er normalt her? Hvor vanlig er det å nå maks på dette her?

 

Sitter og kikker på loggen nå de siste 30 dagene, som blant annet viser i hvilke perioder (inndelt i timer) hvor entry processes har nådd maks, og hvor mange ganger det har nådd maks i disse periodene. Som regel i løpet av de fleste timene i loggen så er maks antallet entry processes på under 10, og vanligvis rundt 4-6. Men i 16 perioder mellom 6. november og 5. desember så har altså entry processes makset, og har nådd maksgrensen alt fra 3-100 ganger i løpet av disse periodene. Et par ganger har det gått helt bananas og maksgrensen har blitt nådd flere tusen ganger i løpet av en time.

 

Og spesielt det siste døgnet har vært ganske villt. I løpet av 23 timer (23 timersperioder/oppføringer i loggen) så har maksgrensen blitt nådd i 9 av disse timersperiodene, og hele 5600 ganger..

 

Så spørsmålet blir da igjen, er dette normalt i løpet av en måned? Hvis ikke, hvor starter jeg feilsøkingen? Er det alltid dårlig koding som er årsak, eller kan det ha noe med trafikk å gjøre? Feks mye boter og slikt? Trafikken til nettsiden er ikke allverden, men har den siste måneden hatt ca 3500 unike brukere og ca 6000 besøk/12 000 sidevisninger (ifølge google analytics). Awstats teller vel alt av botter og slikt i tillegg? Der viste statistikken for november følgende: over 10 000 unike brukere, over 400k sidevisninger og over en million treff totalt.

 

Har som sagt siden hostet hos Proisp, men tenkte jeg kunne forhøre meg her først, så kanskje jeg lærer litt mer før jeg tar det videre.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Samme hoster, samme pakke og wordpress har ikke noe problemer på min site som jeg kan se, men du har en god del flere besøkende enn det jeg har da. Telte bare skarve 310 unike brukere i November, trafikken og limited min holder seg langt innefor grensa.

 

Men har du oppgradert absolutt alle komponentene på siden din slik at det ikke er noe sikkerhetshull som blir utnyttet fordi at du kjører gammel programvare.

 

Frank

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...