Gå til innhold

[Løst] Gjennopprette ein forsvunnet partition


Anbefalte innlegg

Eg installerte nettopp Windows 7 på ein ny SSD, men det var ein ting eg ikkje tenkte på, og det var at eg også hadde ein 3 terrabyte harddisk som eg måtte bruke eit program for å kunne bruke meir enn 2 terrabyte med. Resultatet var at den andre partitionen har no forsvunnet. Eg har installert programmet 3TB+Unlock som var med hovedkort driver cden min, men eg redd for at viss eg bruker det så kommer alt på den andre partitionen til å forsvinne.

 

Ikkje veldig mye viktig på den partitionen ettersom den i hovedsak blei brukt til å installere spel fra Steam, men det var eit par ting eg skulle gjerne ha.

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg måtte gi opp. Eg klarte å komme inn på Windows med den andre harddisken, men då hadde partionen forsvunnet, så eg kom like langt. Eg må bare huske å berre installere Steam spel på den harddisken no, sånn eg ikkje mister noe viktig neste gang eg må installere Windos på nytt.

 

Redigert: Ok, eg lasted ned Seagate DiscWizard som eg brukte sist gang (og ikkje det som fulgte med hovedkortets driver cd), og gjorde som eg gjorde sist, lagte partiosjonen, og der var alle filene min i levende livet.

Endret av Spøkelsefjes
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...