Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Muntlig-praktisk eksamen i naturfag


Anbefalte innlegg

Hei!
Jeg tar for tiden naturfag som privatist, og har bare muntlig-praktisk igjen. Jeg går jo ikke på VGS og syns det er heller dårlig informasjon om gjennomføring av eksamen ettersom denne forandres relativt ofte.

Er det noen som har tatt nat1002 som privatist i det siste og har nyttig informasjon om gjennomføring setter jeg veldig pris på det! smile.gif Har lest så og si alt som finnes av info på nett og tyr derfor til personlige erfaringer!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Tok NAT1003, men går utifra at det kanskje går ut på det samme... Jeg gikk ihvertfall inn og trekte en lapp med oppgave. Så fikk jeg 30 minutter forberedelsestid på å øve litt. På lappen stod det en muntlig oppgave og en praktisk oppgave. Jeg fikk om alfa, beta og gamma stråling så det muntlige gikk greit. På det praktiske skulle jeg bare vise hvilken stråling som gikk gjennom forskjellige typer materialer og forklare litt enkelt rundt det.

 

Piece of cake :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Gikk opp i NAT1003 denne våren :)

 

Tja.. Det kommer nok an på hvilken oppgave du trekker, men etter det eg hørte fra de som gikk opp etter meg og før meg så var det praktiske ganske enkle oppgaver. Ikke noe kompliserte greier. Og sensor sa etterpå at det var det muntlige som var det viktigste. Det praktiske var mest for å vippe deg opp om de var litt usikker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...