Gå til innhold

MacBook Air 13" 2013 krasjer


ndrs

Anbefalte innlegg

Hei! Har et problem med min MacBook Air 13" mid 2013 (altså med haswell). Det som skjer, er at når macen går i dvalemodus og jeg vekker den på samme tid, krasjer den.

 

Her er en video der problemet oppstår.

 

Skjermen blir helt svart, men tastaturet og lyden fungerer (kan feks. snakke på skype). Dette problemet begynner å bli ganske irriterende nå, ettersom jeg ofte sitter og jobber med noe annet ved siden av, og prøver å forhindre at den går i dvalemodus. Noen ganger rekker jeg det akkurat ikke, og da skjer altså dette.

 

Noen som har vært borti noe lignende? Dette er forresten min andre Macbook Air som har dette problemet (leverte inn den første), så har litt lite lyst til å levere inn enda en gang. Altså vil det heller ikke være hjelp i å reinstallere OS X.

 

Den første jeg leverte inn kjørte OS X 10.8.6 Mountain Lion, nå kjører jeg OS X 10.9 Mavericks.

 

Setter stor pris på svar :)

Endret av ndrs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke vært borti den der, og det kan vel nesten høres ut som en generell bug siden det er den andre maskinen du har med samme problem. Kanskje du kan gå til appleforhandleren din og se om det kanskje gjelder utstillingsmodellene også? I såfall ville jeg bare satt opp strømsparingen slik at den ikke går i dvale før den klappes sammen, eventuelt holdt fingra fra fatet mens den holder på å sovne inn?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Takk for svaret ditt, quantum :) Har nå økt tiden før den går i dvale en god del, da jeg aldri lar den stå på når jeg forlater den uansett. Så problemet er på en måte borte. Jeg er egentlig opptatt av at datamaskiner skal fungere 100%, uten å måtte finne en måte å delvis gjemme problemet, men har slått meg til ro med at det bare er slik nå. Kjenner et par som har samme maskin, og flere av de har lignende problemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...