Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forlange prevensjon?


Anbefalte innlegg

Jeg har vært sammen med en jente i over et år nå, og har til nå hoppet av i svingen for å unngå å gjøre henne gravid. Vi har ikke tenkt å bli gravid de første 2-3 årene, minst, så jeg synes at det begynner å bli på tide at hun tar p-piller. Hun liker ikke dette og vil ikke. Jeg forstår henne, men synes ikke det er noe stas å alltid hoppe av i svingen (kondom er enda værre og hun liker ikke den heller), og slik jeg forstår det er ikke p-piller skadelige.

 

Føler at hun burde ta den og at jeg har rett. Har jeg?

 

 



Anonymous poster hash: 71733...241
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For noen fungerer hormonprevensjon flott, men ikke for alle, så jeg skjønner at hun er nølende. Det er ikke som å spise drops, så her burde du lese deg opp på bivirkninger m.m. før du inntar den holdningen om at det er helt uproblematisk, og at du "har rett". Hvis hun har brukt dette tidligere og har opplevd bivirkninger, så skjønner jeg henne veldig godt hvis hun ikke vil.

 

Dersom dere vil finne prevensjon som passer for dere og dette ikke skal være kondomer, og det burde dere jo, ettersom å hoppe av i svingen ikke er det lureste hvis man ikke vil ha barn, så burde hun dra til legen og få råd. Kobberspiral er et alternativ dere kan lese om og spørre legen om.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...