Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

[Løst] Begrensinger på antall programfag?


Anbefalte innlegg

Er det begrensinger på hvor mange programfag man kan ta? Tenker å ta opp div. fag for å øke snittet mitt, og lurer på om jeg skal ta psykologi 2 som jeg ikke har hatt før da jeg med godt arbeid mener dette er et fag jeg kan oppnå god karakter i.

 

Har disse programfagene fra før på språk, samfunnsfag og økonomi-linjen: Medie og inf.kunnsk 1- og 2, sosialkunnskap, sosiologi, pol- og menneskerettigheter og rettslære 2.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du står fritt til å ha så mange fag på vitnemålet ditt som du ønsker - forutsatt at disse ikke overlapper hverandre. Du kan for eksempel ikke ha både matematikk 2T OG matematikk 2P.

 

Videre står du også fritt til å fjerne fag fra vitnemålet forutsatt at, fordypningskravet er oppfylt og at du er over minstekravet for totalt antall årstimer/fag. :) Fellesfag kan for øvrig ikke fjernes.

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

Om målet ditt er å øke snittet er det en bedre idé å ta opp fag du allerede har på vitnemålet og forbedre disse, i stede for å legge til ekstra karakterer. Du kan også satse på å ta opp fag som du har både standpunkt og eksamenskarakter i, da du vil erstatte to karakterer med én eksamenskarakter, noe som øker snittet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...