Gå til innhold

Z1 eller Note 3?


kbj

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Står mellom disse to for meg også.

 

Note 3 er større - bedre for film, bøker o.l.

Z1 er vanntett og passer bedre i lomma.

 

Har drept de tre siste mobilene med vann, senest min S3 i forrige uke, men bruker også mobilen til alt: har ikke PC, bøker eller TV.

 

Så får heller slå kron og mynt på lønningsdagen. Eller evt. klone simkortet og ha med en billig mobil på skogen, jobb o.l. og gå for note 3.

Lenke til kommentar

Ikke lett å ta en avgjørelse på dette nei. Det irriterer meg litt at Z1 har disse "tykke" feltene over og under skjermen og at de faste tastene tar skjermplass, i motsetning til Note der skjermen fyller mer av telefonen og de faste tastene ligger under skjermen. Men så er Z1 vanntett da... Hadde Note vært vanntett hadde det nok vært en "no-brainer" på hvilken telefon jeg hadde valgt :-)

Lenke til kommentar

Jeg har en note 3, og er hvertfall kjempe fornøyd.
Jeg kjøpte meg xperia tablet z tidligere i år og opplevde at den ble veldig fort kjedelig for mitt bruk da den har langt ferre funksjoner enn hva samsung sine produkter har. Lakken på rammen begynte også å flasse av når tabben var fuktig i mer enn 20 minutter. Om dette kan skje på z1 vet jeg selvfølgelig ikke.

Personlig vurderte jeg ikke z1 engang da jeg skulle kjøpe ny tlf, pga at jeg syns det er en "kjedelig" telefon sammenlignet med Note 3.

Endret av Gjest
Lenke til kommentar

Hvis du ikke vil lese bøker på den, og ikke reiser eller bruker telefonen veldig intensivt er nok Z1 litt morsommere. Har selv Ascend Mate, og synes phablet er helt phantastisk. Fordelen med note 3 er at du i tillegg for utbyttbare batterier som gjør at du alltid kan ha ett på lading og et i telefonen, noe som er veldig praktisk, når du er ute og reiser kan du kjøpe et par batterier til og du går aldri tom. min er jo litt større, men er f.eks. stor nok til epost og nettsurfing, som gjør at pcen ikke trengs så ofte.

Lenke til kommentar

Forskjellen på Sony Z1 og Note 3 er ikke så veldig stor når du tenker på størrelsen. Begge passer helt fint i lomma. Note 3 er en overall bedre kjøp(bedre skjerm, bedre batt, mer ram) og kameraet som Sony skryter så fælt av er ikke noe spesielt.

 

Jeg kjøpte meg Z1. Hvorfor? Fordi jeg liker designen på Z1 også er det gøy at den er vanntett.

 

Skal du ha mest mobil for penga, Note 3.

Skal du ha en mer sexy mobil, Z1

Endret av 9LO
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...