Jump to content

KenSkog

Medlemmer
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)
 1. Philips 70PUS7304 til 8990 er også en god deal, på komplett.
 2. Ser etter det samme, og etter ganske mye research velger jeg å vente til romjul/januarsalget om det ikke dukker opp noe av interesse i natt. Tidligere år har alle "kuppene" mine dukket opp enda billigere i påløpende salg. 65" C9 var fristende, men vil mye heller ha en 75" med 8,7 bilde enn en 65" med 9,2 bilde. De du linket til er helt i bunnsjiktet, men sikkert mer enn kurrant nok å se på. Tenker jeg venter på Q70R, tilsvarende eller bedre til 15k'ish, før jeg kliner til.
 3. Vet ikke hvor viktig hdmi 2.1 er, men lurer også på hvilke modeller man bør holde et øye med i samme prisklasse som deg. Hittil er det vel: Samsung Q70 eller bedre Sony G9505 eller bedre Philips PUS8303 eller bedre Vet ikke hvilken som er best, men ser at disse blir jevnt over anbefalt.
 4. Er den som kun heter "Shield" 2015 versjonen og "Shield 4K" 2017 versjonen? Og er 2017 versjonen verdt de ekstra kronene?
 5. Litt OT, men foretrekker dere prisjakt eller prisguide? Svaret er vel kanskje at man bør sjekke i begge, ser at prisene noen ganger ikke er oppdatert.
 6. Følger tråden i år også. Trenger ikke stort, men kan jo se etter julegaver. Om det blir som i fjor kommer det meste som er på tilbud tidligere i uken også på fredagen.
 7. +1 på DT770 Noen tips på en brukbar forsterker? Bruker kun hodetelefonene foran PCen.
 8. Er i samme situasjon som OP og gikk for en T470. En ideapad 330 hadde helt sikkert gjort susen, men den skal holde noen år - og i det perspektivet er prisforskjellen liten selv om de ekstra kronene svir litt nå.
 9. Så absolutt ikke verst ut! Ville likevel sett litt på hvor mye Tengtools man kan få for 5000 først. Syntes dette er halvannet hakk over Bacho og er nærmest umulig å ødelegge/slite ut. https://www.verktøy.no/handverktoy/verktoysett/hylsnyckelsats-med-och-anslutningsfaste-teng-tools-tm095
 10. Ja, det er en ganske spektakulær pris, ikke minst fordi det er modellen med pulsmåler. Hadde lett slått til om jeg ikke hadde en Fenix 5X alt.
 11. JBL SB 450 til 3,5k hos power - er en god deal. Fikk SB 400 (helt lik - men uten 4K støtte) til 3K forrige BF, og er svært fornøyd med den.
 12. Blir å følge med i år også, det ble noen gode kjøp i fjor. Vel, JBL SB 400 var vel egentlig det eneste BF tilbudet(som jeg slo til på) som sto seg i pris i de utallige salgene i etterkant. Av den grunn kommer jeg kun til å følge med på fredag, mest for moro, kanskje plukke opp ei gave eller tre. Resten av uka ignorerer jeg - og fremtidige større planlagte kjøp blir satt til januar.
 13. Vi kan gyldig anta at spillene blir på høyde med, eller bedre enn, "The Lab", noe som gjør dette, sammen med trådløs løsning, til den største nyheten siden lanseringen av VR briller. Gode fullverdige spill står i toppen av ønskelisten til de fleste, uansett om de har briller eller sitter på gjerdet. Syntes forøvrig det går tretten på dusinet av verdensmestre som klikk-klakker ned sine uutdannede synsinger her. Skepsis er flott, men for å ikke fremstå som følelsesladde ignorantuser er det i ens favør å ha et minimum av innsikt i temaet man uttaler seg så altfor bastant om. - Jeg hadde satt pris på interessante betraktninger fremfor selvsentrert, trosbasert oppgulp som kun bidrar til irritasjon og klogging av tråden.
 14. Fikk du JBL planken til å spille av lyd fra Samsung TV gjennom HDMI ARC? Går greit med optisk her, men ikke gjennom HDMI ARC - skal fikle mer med det i morgen.
 15. Er vel bare du som kan svare på om det er verdt det. Som regel så syntes jeg ikke man skal kjøpe noe hvis man ikke har råd der og da, men det der for være opp til deg Jeg har akkurat samme skjerm og 1080 STRIX, er veldig fornøyd, men som sagt. Er veldig vanskelig å svare på spørsmål om noe er verdt noe/om du trenger det. Det vet du bare selv. Takker for svar. Er selv litt skeptisk til å kjøpe med penger man ikke har, men kjenner litt på det tidspresset med svartfredag og hvor mye jeg kan spare. Argumenterer med meg selv at da slipper jeg å oppgradere på noen år, har sagt det samme angående lyd og er nok derfor jeg har hjemmekinoanlegg på et altfor lite rom Det er sjelden en god idé å bruke penger man ikke har, selv om man har så lyst at det gjør vondt. Det er selvsagt opp til enhver, men mitt råd er å se på mindre high end greier - bruksgleden kan være like høy selv om det ikke er toppmodeller.
×
×
 • Create New...