Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har akkurat kjøpt meg et rent ADSL-modem, men klarer ikke å få det til å koble opp. Det ser ut til å synce mot sentralen, men det er alt. Planen var å sette dette i bridge og la Asus RT-N66U ta seg av resten. Noen som har tilsvarende oppsett og kan opplyse om hvilke innstillinger dere har? Har forandret VCI fra 8/32 som var forvalgt til 8/35.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva sier diagnostikksiden i modemet? Blinker eller lyser ADSL-lampen fast? Når du setter det i bridge så må du sjekke at DHCP-serveren i modemet er slått av, den blir ikke slått av selv (iallefall gjør den ikke det på mitt DSL-321B-modem). Hvis DHCP-serveren står på i bridge-modus deler modemet ut lokale IP-adresser, og du (ruteren) vil ikke få IP fra ISP og dermed ikke internett.

 

For øvrig når det gjelder hastighet så er det et brikkesett fra Broadcom i dette modemet. Det gir bedre stabilitet på lange linjer (typisk over 2,5 km), men hvis du har en kort linje vil kanskje et modem med brikkesett fra TrendChip eller LANTIQ være å foretrekke, da disse har en tendens til å synke på høyere hastigheter enn Broadcom-brikkesett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...