Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Muslimer og sexposisjoner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De aller fleste muslimer er sekulære.

 

Alle muslimene jeg vet om er som normal norsk ungdom. Drikker, puler, spyr, sloss, runker, ser porno - men å spise gris og å be flere ganger om dagen tviholder de på, antageligvis for å tilfredsstille familien sin eller vrangforestillingen sin, eller begge deler. Nå blir det fullstendig gjetning fra min side, er ikke sikkert det er tilfelle. :xmas:

  • Liker 7
Lenke til kommentar

En av mine beste venner er en palestiner fra Syria som flyttet hit for noen år siden. Han har sluttet å drikke nå, men for et par år siden var spyfylla en regelmessig del av uka hans. Han har hatt flere norske kjærester. Han spiser ikke svin, bare av og til. Han prøver å få til å gå i moskeen hver fredag, men det er ikke alltid han har tid. Han har sikkert også googlet kama sutra.

 


Husk å gå på sak, rapporter heller trolling om det forekommer.
Feilkast av ballen har blitt fjernet...
Mvh
Malvado

Endret av Malvado
Gå på sak! Rapporter troll!
Lenke til kommentar

Er i hvert fall bra at årvåkne moderatorene gjør jobben sin og redigerer bort upassende ord og setninger et kvarter etter at de er postet. Det var selvfølgelig skjødesløst av meg å bruke grovt krenkende ord som "tosk" og "troll" i en spøkefull tone når jeg svarte på et meget seriøst og alvorlig spørsmål fra TS sin side. Oppfordringen om å gå på sak, slik som B25S gjør når han kutter samtlige muslimer under en kam på en ufin måte, skal selvfølgelig følges fra nå av.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...