Gå til innhold

Hvem velger hvem som skal komme først i sykehuskøen


Anbefalte innlegg

Høyre vil fjerne formueskatten for at de rike skal få mer penger, hvor skal de da ta pengenesom går til velferdsnorge fra? de vil privatisere mer innen helse og omsorg, vil det ikke da bli sånn at de som har mest penger kan betale seg frem i sykehuskøen, og at de som ikke har den muligheten går ut som tapern. hvis det blir sånn og en person betaler seg frem i køen og en som skulle hatt plassen men får den ikke pga en kjøper seg fremst i køen, da personen som ikke har pengene dør, hvem sin skyld er det da? personen med penger el høyre og FRP?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er penger de "rike" allerede har skattet av. Hvorfor skal det skattes en gang til bare fordi de har vært suksessfulle, eller fordi noen misunnelige nordmenn ønsker å ta penger fra dem, penger som de allerede har tjent.

 

btw, slik har det alltid vært. Rike folk venter ikke i kø, slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være med vårt økonomiske system. Idag er det en lang kø for nordmenn generelt, og ingen kø for rike. Alternativet er en kortere offentlig kø for de økonomisk svakeste, mindre kø for de som har privat helseforsikring og ingen kø for de virkelig rike. Alle tjener på det, utenom rike som uansett får umiddelbar behandling.

Endret av Kron
Lenke til kommentar

de rike vinner på det, blir det høyre regjering blir det privatisert, og da blir det de som har mest penger som betaler mest for behandlingen som trengs. og hva med de som ikke har penger går lengre bak i køen, og har ikke penger til å få behandling. de rike kjøper seg behandling og fremst i køen, mens de som kommer bak enten må lide enda mer eller verste fall de dør uten behandling pga har ikke penger som de rike har til å komme frem, og hadde overlevd behandling hvis de rike ikke hadde kjøpt seg behandling. hem er da morderen= Høyre, FRP, Den/de rike? eller er det rettferdig?

Lenke til kommentar

forskjellen er at i dag så kjøper man private tjenester, for å minske sykehuskøene og folk får fortere og bedre behandling. de i sykehus kø betaler ikke for at helseombudet el regjeringen kjøper tjenester fra det private, noe som vil skje ved Høyre regjering

 

Ja, de som er rike eller har privat helseforsikring gjennom arbeidsgiveren sin, som for eksempel Støre, eller i noen tilfeller de som er utålmodige nok og sier ifra hva de har krav på, får raskere og bedre behandling, og resten dør i køen mens de venter på behandling hos et offentlig sykehus.

Lenke til kommentar

Dette er penger de "rike" allerede har skattet av. Hvorfor skal det skattes en gang til bare fordi de har vært suksessfulle, eller fordi noen misunnelige nordmenn ønsker å ta penger fra dem, penger som de allerede har tjent.

En sannhet med modifikasjoner.

 

"De rike" har har investert penger i bedrifter som har skattet av inntjening. Og da si at man tar ut penger fra bedriften for å betale formueskatt blir noe søkt spør du meg. Utbyttet de tar ut kan like godt bli brukt til en ny villa.

 

De kan også betale formueskatten med helt andre midler. Problemstillingen er vel heller om formueskatten favoriserer utenlandsk eierskap i og med at formueskatten er særnorsk. Og foreløpig er det ikke noen andre alternativer som dermed sørger for å hindre nullskatteytere, og at man skatter etter evne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...