Gå til innhold

[Løst] Ny CPU Kjøler


Anbefalte innlegg

Et enkelt spørsmål: Vil denne kjøleren( http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=657097) passe i denne pcen( http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=120&prodSeriesId=5258496&prodTypeId=12454&prodSeriesId=5258496&objectID=c03390565) Da tenker jeg såklart på hovedkorte, for den typen er ukjent for meg. Ekstra: Har nå dette kabinette: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=632128#reviews. En ting til, er dette en kjøler som dere anbefaler? Jeg er takknemlig for alle svar :tease:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor har du det fra? Skal ett hovedkort være flaskehals i spill må det isåfall bruke PCIe x1, noe ditt ikke gjør.

Ok tok feil der, men her er ivertfall mine pc specs: Intel core i7 3770, 8gbram 1600mhz, samsung ssd basic 120gb, WDC 2TB harddisk, radeon 7950 vaporx. Er det ikke hovedkorte så skjønner ikke jeg hva som skaper lag på noen spill, forslag?
Lenke til kommentar

Ser ingen tydelige flaskehalser der. Hva mener du med lag? At du får lav FPS, eller at spillet hakker uansett FPS? Prøvd å oppdatere driveren til skjermkortet ditt?

I foreksempel Guild wars 2 så opplever jeg lagg på ultra( noe som en venn av meg med samme skjermkortet ikke får) simcity, og noen andre spill som egentlig ikke skal lagge på min pc( ivertfall utifra hva jeg har hørt) Har forresten den nyeste driveren, og ved lagg mener jeg uansett fps Endret av Stiano519
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...