Gå til innhold

Sennheiser PC 350 SE vs Audio Technica ATH-A900 for kompetitiv spilling?


Anbefalte innlegg

Sennheiser PC 350 SE til 1299,-

eller

Audio Technica ATH-A900 til 2290,- + god mikrofon

 

Skal skaffe meg egne øreklokker egnet til musikk, så desse er BARE til gaming. Det er snakk om kompetitiv spilling i Counter-Strike;GO så derfor er det ikkje nøye med bass osv. Viktig at det er lett å høre kor fienden er og kor skuddene kommer fra. Det er også viktig med en veldig god mic (lik som Logitech G930 har) så derfor må eg skaffe meg ekstra mic om eg går for A900 - tips?

 

Lydkort: Blir nok enten Essence STX eller Titanium HD.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv PC360 og er imponert over lydkvaliteten.

Det er absolutt ikke noe headsett med overdreven bass, og kan tenke meg at 350 er av samme kaliber.

Det jeg ikke liker med 350 etter å ha sett på bildene er øre beskyttelsen er i type skinn/plast materiale som får ivertfall meg til å svette på ørene.

På 360 er de i stoff som er mye mere behagelig. Og det er forresten det eneste jeg ser som er store forskjellen mellom 350 og 360. Prisen imellom er også ikke noe å snakke om.

Mikrofonen slår seg av når du dytter den opp. Litt fleks i ytterste del for å plassere den i forhold til munnen din er det også.

 

Når det kommer til Audio Technica headsetter har jeg ikke så mye å komme med, men de sier jo selv at de har mye bass, noe jeg synes kan bli litt mye til tider. Ellers er sikkert lyden upåklagelig.

 

For gaming gå for 350 eller 360 ville jeg si.

 

Ellers er det jo noen som velger å gå for disse.

Lenke til kommentar

Takker for respons! Ser en del klager på materialet av 'ear padsa', men er faktisk samme som er på mine G930 og siden eg ikkje merker nokke særlig til det trur ikkje eg det blir nokke problem. Vil nesten tru og regner med at lydkvaliteten er litt bedre på Audio Technica. Men ser meir etter lokalisering av fiender over bass. Men ved å gå for Audio Technica må eg også skaffe en ekstern mic. Tips til god mic?

Lenke til kommentar
Denne mic'en skal visst være god. Alternativer ser du nederst på siden. Alt etter hvor mye du vil legge i det.
Såg reviews om den på YouTube og den såg veldig bra ut.. fòr bra egentlig. Glømte å nevne at mirkofonen bør funke på LAN og derfor ikkje ta opp for masse bakgrunnslyd. På samme tid ser eg etter god lydkvalitet ettersom eg 99% av tida sitter heime uansett og bruker skype kver einaste dag.

 

1. God lydkvalitet til daglig bruk på skype

2. Tar ikkje opp for masse bakgrunnslyd på store LAN (som TG på det største)

Lenke til kommentar

Om du skal på tg bruker du et headset som 350\360 :)

Mic'en på 350\360 har noise cancelling funksjon og jeg går også utifra bordmiccen har dette.

Den vil på ingen måte oppføre seg som en billigmic som tar opp mer bakgrunnsstøy enn stemmen din.

Då er det mulig eg må gå for Sennheiser, sjølv om eg har sikla litt etter A900. Men på den positive siden sparer eg over 1000 lappen. Har litt lyst på PC 360 som du har, men trur det kanskje blir eit problem med open-back på LAN som TG når eg skal spille CS kompetitivt der den minste lyd vere avgjørande.

 

Til slutt kan eg vel egentlig spør om du er fornøyd med PC 360? Både med mic og lydkvalitet? Usikker på om du spiller FPS kompetitivt, men om du kanskje har ein meining om kor bra den er på det feltet? :)

Lenke til kommentar

Er veldig fornøyd med mine Pc 360, dette er mitt andre par, første paret genererte en skrapelyd når jeg skulle skru opp volumet på headsettet. Fikk byttet i nye og fungerer smertefritt.

Synes igrunnen at de er åpne fungerer for min del.

Spiller ikke kompetitivt nei, men spiller alle typer spill fra racing, til fps til mmo. Egentlig altetende.

Det hadde sikkert vært bedre med lukkede under store arrangement som TG osv, men selv driver jeg ikke med slikt lengre :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...