Gå til innhold

Forsvunnet bagasje på rullebånd på gardermoen, hvor ringer man?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-80wCWpIM

Mest sannsynlig så har de samlet inn koffertene (pleier å være noen som står igjen.. men de har ikke nødvendigvis gått over alle og funnet ut hvem som eier de. Hver gang jeg går forbi service deskene når jeg kommer fra utlandet så pleier det å være en pen samling med kofferter der. Jeg hadde heller begynt å bekymre meg hvis de ikke har funnet den innen i morgen ettermiddag.

 

Du har vel tatt vare på bagasjelappen?

 

Sist gang kofferten min ikke kom frem til destinasjonen, hvor jeg bare hadde 1 mellomlanding, så brukte de ca 18 timer på å lokalisere den, hvor jeg så fikk den utlevert etter totalt 24 timer.

Lenke til kommentar

Hadde bare en mellomlanding i oslo jeg også. Ble fortalt kofferten skulle bli sendt rett til trondheim når jeg sjekka inn, men når jeg kom dit og ikke fant kofferten sa de jeg måtte ta den gjennom customs på gardermoen. Det sa de ikke til meg når jeg spurte, så derfor ble kofferten igjen i oslo. Flyplassen i trondheim skulle ringe meg når de fikk den dit, det skulle bli i kveld eller i morgentidlig. Ringte de for å høre nå, men de visste ikke om den var funnet i oslo engang. Blir litt redd for om noen har stjelt den. Derfor ville jeg prøve å ringe dit for å høre, men alle telefonnummer er enten stengt for dagen eller så er det ingen som svarer. Jeg har fortsatt bagasjelappen ja.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Normal praksis er jo at du melder kofferten savnet i trondheim, de tar imot informasjonen du har (bla bagasjelappen, type koffert, farge, står det informasjon om eier osv), så registrerer de deg og gir deg utskrift hvor alle detaljene står samt referansenummer slik at du selv kan logge inn på nett og se om det er noen oppdateringer.

Lenke til kommentar

Gjorde jo det, så fikk sånn lapp. Men siden flyplassen ikke kunne si noe om kofferten min var funnet i oslo ville jeg ringe dit selv å høre for å være sikker, for som sagt blir jeg redd for at den er stjelt der. Visste ikke at man kunne logge inn selv på nettet med det nummeret på lappen, så takk for tipset. Prøvde det nå, men står ikke noe om hvor den er enda. Skal sjekke der jevnlig

Lenke til kommentar

Ikke for å virke frekk eller noe, men når en kommer fra utlandet til Gardermoen, så opplyses det ganske tydelig at man må selv ta med bagasjen gjennom tollen og sjekke inn den på nytt. Det gjelder generelt ved innreise til Norge, at bagasjen må tas med gjennom tollen, og sjekkes inn på nytt. Det kan jo tenkes at personen i skranken ikke var klar over det.

 

Tror heller ikke det er hittegodsen du må høre med på Gardermoen, men handlingselskapet for selskapet du ankom med.

 

Her har du en oversikt over hvilke selskaper som handles av hvem på Gardermoen: http://www.osl.no/osl/flytider/Flyselskap/10_Ruteselskap

 

Og her har du telefonnumrene til handlingselskapene: http://www.osl.no/osl/flytider/Flyselskap/50_Handlingagenter

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Under 24 timer ja.

De sjekker stort sett alltid inn bagasje hele veien,så lenge du ikke bytter til et annet flyselskap, var vel sikkert det hun mente.

 

Er en grei måte å lære det på, finnes verre land å miste bagasjen i

Lenke til kommentar

Selv om du flyr med samme selskap MÅ du, når du kommer fra utlandet, hente kofferten på den første flyplassen du lander på i Norge, ta den igjennom tollen, og sjekke den inn på nytt. Dette opplyses både på flyet og i oppslag på flyplassene.

 

Her har en liten unøyaktighet her. Vi må selv bære den gjennom tollen, men ikke nødvendigvis sjekke den inn. Dersom den er sjekket hele veien frem kan du bruke Baggage Drop. Det sparer gjerne en kø.

Lenke til kommentar

Her har en liten unøyaktighet her. Vi må selv bære den gjennom tollen, men ikke nødvendigvis sjekke den inn. Dersom den er sjekket hele veien frem kan du bruke Baggage Drop. Det sparer gjerne en kø.

Det har du rett i, bagasjen er sjekket helt frem når du reiser med samme selskap, så du kan gjerne levere den på SBD.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...