Gå til innhold

Firefall - gratis open beta


Anbefalte innlegg

Genialt spill :) Fps mmo i en sci-fi setting, du starter på en øy i brasil som er menneskehetens siste bastion med stadige angrep fra aliens.

 

Lagde en video igår, tenkte jeg bare skulle lage en kort en på 15 min men viste seg videon var 1 time lang ! jaja tiden flyr når man har det morro :p

 

http://www.youtube.com/watch?v=aSWL9NkYXqI

 

(videon er med bare medium grafikk settings. spillet ser fantastisk vakkert ut på ultra high og flyter bra, men det ble for mye hakking når jeg filmet på ultra high og high)

(Innlegget ble

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Minnet meg om Borderlands når jeg prøvde det. Desverre så var det så bugget at jeg ikke kom meg videre i spillet.

 

ja det kan minne litt om borderlands, men grafikken er tusen ganger bedre. er en fantastisk verden om man har på ultra high settings.

 

men som du sier, det finnes noen bugs. er derfor det fremdeles er beta. den buggen som gjør at folk ikke kommer lengre er den hvor man skal kjøpe et secondary våpen men det ikke går, det man skal gjøre da er å skrive /rui så fikses det.

 

uansett så er ikke det her noe linært spill, så om man ikke får gjort et quest så er det bare å hoppe videre å gjøre 1000 andre ting, bare å åpne world mappen så ser man masse missions og dynamiske events overalt man kan dra til

Lenke til kommentar

Er nokså glad i dette spillet. Utvilerne må tydeligvis gjøre litt arbeid med serverne sine. Inventory og crafting er til tider ekstremt laggy. Eksempel: Jeg skulle bruke noen resonators for å få tak i vouchers slik at jeg kunne kjøpe et quest item. Etter jeg hadde brukt alt jeg hadde av resonators tok det 2 minutter før inventoryen hadde oppdatert seg, totalt tok det 5 minutter med venting for å faktisk få itemet jeg skulle ha. De åpnet kanskje beta-porten litt i raskeste laget.

 

Et annet problem er at calldowns bugger ut av og til. På tilfeldige tidspunkt blir rett og slett calldown-valget fjernet fra hotbaren og da fungerer heller ikke menyen. Her kreves det at man logger inn og ut for alt jeg vet.

 

Firefall skiller seg veldig fra andre MMO spill ved at et sprang i levels mellom to characters ikke har en så stor effekt på forskjellen i styrke. Det jeg har hørt fra utviklerne, er at forskjellen i styrke på en stock character og en som er maxet ut, er omtrent 100%. Dette gjør at selv om man spiller med andre som er mye høyere level, er man fortsatt brukbar i missions.

 

En ting jeg har oppdaget som er uhyre bra, er at selv om spillet er F2P, så blir du ikke møtt med en vegg av ting man bare kan få ved å betale (AoE Online er et eksempel på et spill som gjør dette dårlig). Man kan unlocke noen ekstra classes, men man starter med 5, og man kan unlocke alle etter hvert. Jeg har ikke brukt et øre på spillet (enda), og jeg føler ikke at jeg går glipp av noe særlig. Heldigvis har de også sørget for at gear ikke har noen effekt i PvP, så man kan hoppe rett inn i PvP fra starten av, uten at motstanderne har craftet seg opp til å være 100 ganger sterkere enn deg.

 

Måten man sanker ressurser på er kreativ, og kan til tider også være en utfordring. Hvis du forsvarer din egen stock thumper alene, er det lett. Når man begynner med squad thumpers er man derimot på et helt annet nivå.

 

Det jeg kanskje liker best med Firefall er at spillet ikke holder hånda di gjennom en hel serie med quests. Det er en kjapp tutorial, så litt innføring i crafting og vendors, deretter er det rett ut å gjøre dynamiske events. Man føler seg ikke bundet til å gjøre noen main quest.

Lenke til kommentar

Sant som du sier, det er endel lag med alt som har med databaser å gjøre i spillet. Som battleframe garasjen, auksjons huset, crafter printeren, det er til tider helt ekstremt. Men Red5 jobber på spreng for å fikse det, serverne er tydligvis overbelastet fra alle hordene med mennesker som plutselig begynte spille etter open beta startet.

 

De fleste andre mmo's har lidd de samme problemene i start fasen. Bortsett fra laggen i databasene så flyter spillet veldig godt og det er ikke mange bugs å ta tak i. Calldown buggen har blitt hotfixet igår også :)

 

Tenkte som de fleste andre at dette var nok et lav kvalitet pay to win spill men tonen fikk en helt annen lyd etter 1 dag med spilling :D likte spillet så godt at jeg bestemte meg for å handle en starter founder pack for 20$ som støtte til utviklerne, for det så fikk jeg et par ingame solbriller, 2 battleframes og en beta warrior tittel.

 

Som du sier så er kan man ikke bruke ekte penger for å kjøpe seg bedre utstyr, det meste man kan kjøpe for ekte penger er rent kosmetiske ting som hatter, solbriller og div stash.

 

det er masse masse content på vei så det blir nok å sette fingrene i fremover :D liker også som du nevner den individuelle friheten man har, man følger ikke noen linære quests men man skaper sin egen historie og gjør det dynamiskene eventene som man føler for :)

 

og ja, fikk også følelsen av at man "bare blir kastet uti det", man får ikke mye informasjon om hvordan spillet fungerer så man må prøve seg fram og utforske ting selv, det gjør opplevelsen bare enda bedre når man finner ut av ting :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...