Gå til innhold

Apple-fabrikk kan komme med egen iWatch


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som vi skriver i artikkelen: "Fabrikken er mest kjent for merkenavnet Foxconn, og produserer blant annet Apples iPhone- og iPad-produkter, i tillegg til produkter for en rekke andre store elektronikkmerker. " :-)

 

Hva tror du folk flest tenker når du skriver "Apple-fabrikk kan komme med egen iWatch" i overskriften da? At du "retter" på det i selve artikkelen er jo så, man da er jo hensikten oppnådd - du har dratt inn folk med en relativt misvisende overskrift. Oh well......

Lenke til kommentar

Men blir da fortsatt feil å skrive "Apple-fabrikk...." i overskriften?

 

Uansett hvordan man vrir og vender på det, så er ikke dette en Apple-fabrikk, siden de ikke er eid av Apple.

 

Vet ikke hvordan det er nå i dag, men husker jo før at Samsung produserte masse forskjellige komponenter til iPhone. Var Samsung sine fabrikker Apple-fabrikker da?

Lenke til kommentar

VG lignende sensasjonoverskrifter er på full fart inn på Tek.no ser jeg.. Denne overskriften har jo ingen annen hensikt enn å lure folk innom en artikkel ved å regelrett bevisst misbruke feilinformasjon i overskriften.

 

Nå som TSMC skal produsere alt av Apple AX SoC's fremover så skal vell de bli kjent som en Apple fabrikk det også, til tross for både AMD og nVIDIA benytter samme fabrikken aktivt? Som Snuggis også nevner så er vell Samsung blitt en Apple fabrikk ettersom de har stått for samtlige Apple SoC's og nesten alt av NAND i Apple produkter produsert de siste årene?

 

 

EDIT:

 

Foxconn har vell produsert alt av Xbox og Xbox 360 konsoller som eksisterer, snakker vi her om en Applesoft / Microple fabrikk kanskje?

Endret av RamGuy
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...