Gå til innhold

Operatørlåst! Eller ikke?


Anbefalte innlegg

Er på ferie i Vietnam, og skaffet meg et vietnamesisk simkort for å kunne ringe andre rundt her. Problemet var at da jeg satte simkortet i, ba mobilen (en Samsung Galaxy S3) om PIN-kode.

 

Tingen er at disse simkortene har INGEN PIN-kode. Og hver gang jeg trykket 1234 eller bare OK, var det fremdeles ugyldig. Simkortet ble testet hos andre venners iPhone, og det gikk helt fint. Jeg prøvde en rekke andre simkort av samme type, men det gikk heller ikke.

 

Da jeg kjøpte mobilen (av en tidligere bruker), var den låst til Telenor. Jeg låste den opp via nettsiden deres gjennom IMEI-nummer og henting av operatørlåskode. Det funket jo fint med Talkmore SIM etter det...

 

Er mobilen min fremdeles operatørlåst, eller er det noe jeg har oversett?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

4x0, 5x0, 1234, 12345 og egen PIN-kode funker ikke...

Om den ber om pin kode virker det ikke som den er låst til operatør. Da ville den nok bedt om nettverkskode eller lignende.

Anbefaler deg å kontakte Samsung i dette tilfellet, da de sannsynligvis kjenner til dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan hende at da du låste den opp tidligere så låstes den opp for kun telenors nett og ikke alle. Mener noen tlf har en kode for akkurat dette og en kode for helopplåsning. Det kan også besvare spørsmålet rundt at Talkmore fungerte etter opplåsning da det er Telenoreid. Men usikkert!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...