Gå til innhold

Tips for familie-reise til Spania


Anbefalte innlegg

Hei, vi vurderer en ny familie-reise(2 voksne,2 barn,11 og 14 år) til Spania i sommer. Vi har allerede vært i fantastiske Barcelona og ønsker å se andre steder i Spania. Vi tenker på flere steder: Palma,Alicante eller Madrid. Vi har alltid reist til storbyer med vekt på severdigheter,shopping og selvsagt litt bading . Er det noen som har noen gode tips til hva som kan være bra for oss ?

Endret av isrihel
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Palma de Mallorca er undervurdert som bydestinasjon som man kan reise til året rundt. Med 400.000 innbyggere har den det meste uten å bli for stor. Det har en veldig rik kulturell historie med en rekke bygninger, monumenter eller utgravninger fra mange perioder. Det er fokus på kunst gjennom utstillinger og installasjoner. Og man har både de store spanske kjedene og mindre butikker for shopping. God mat får man også. Om jeg skal sammenligne litt med en annen by blir det litt av samme sjanger som Roma. Forskjellen er at like i utkanten av byen har man gode bademuligheter.

 

Sett dere inn i kollektivtrafikken som har bra tilbud i området og bo ved stranden ett sted hvor dere lett kan reise inn til byen.

 

Litt fra en helgetur dit i November:

https://picasaweb.google.com/robertaas/PalmaDeMallorcaNovember2012

Endret av robertaas
Lenke til kommentar

Som alternativ på fastlandet kan jeg foreslå å se på Malaga by. Bysentrum og strand er interessante, og det er mye å se både i byen og i nærområdene. Se mer her: http://wikitravel.org/en/Malaga . Har riktignok ikke bodd i byen selv, men har vært i området i mange år, og har bodd flere steder mellom Nerja i øst og Estepona i vest. En kollega som var i Malaga med familien i fjor sommer var veldig fornøyd, og anbefalte oss en tur dit.

 

Shoppingtips: På senteret Plaza Mayor (like ved flyplassen) finner du Nike Factory Outlet, hvor du får det meste fra Nike til 30-70%.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...