Gå til innhold

Verdens nest største torrent-side lagt ned


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror nok det er mer enn nok støtte til Piratpartiet i Norge til å starte jakten på disse antipiratene etter hvert. De skal ikke få kvele et fritt Internett uten kamp.

 

De bør lære av metodene til prosjekter som http://www.artistsintheplus.com/ stiftet av John R. Voshell, som denne uken er i Bergen, og artister som Myrna Braza http://www.myrnabraza.no/ .

 

Artists in the Plus er et 100% frivillig og donasjonsbasert prosjekt for markedsføring av artister. Alle artistene gir gratis konserter, deler musikken sin gratis og likevel klarer de på den måten å leve veldig godt av musikken sin.

 

Som siv. øk./MSc NHH, med ekspertise på digital økonomi, International Business og markedsføring har jeg ett råd til disse menneskene som tror fildeling er problemet deres.

 

BYTT FORRETNINGSMODELL!

 

Fildeling er veldokumentert gratis reklame for produktene disse langt mindre enn middels gode næringslivslederne leverer. Bruk muligheten Internett gir heller enn å kriminalisere fri tilgang til kultur og kunnskap.

Trusler gjør gjør kundene deres mer interessert i kjempe mot bransjen enn betale for tjenester de ikke ønsker.

 

Det er antipirater som er farlig for mennesker og produksjonsvekst. Fildeling øker produksjonen og verdien av de nevnte produktene. Advokater spiser overskuddet til de samme næringslivslederne til frokost, lunsj, middag og kvelds.

 

Piracy Preserves Privacy

 

En normal næringslivsleder går bare IKKE på juridisk jakt etter de beste kundene sine, det er rett og slett totalt hjernedød forretningsstrategi og forretningsmodell.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...