Gå til innhold

Leie av bil og forsikringer


Anbefalte innlegg

Planen er å leie bil i sommer, hente den i Munchen og kjøre alpene i Østerrike , Frankrike og omegn,og levere bilen i Nice ca en uke etter henting.

 

Jeg har sett på autoeurope.no, - etter ganske mye søking på nettet fant jeg ut at det var plassen med best erfaringer og mest fornøyde kunder. Den ruten jeg har lagt meg var rimelig også, så jeg har ingen tvil på det blir den siden jeg kommer til å bestille fra.

 

Men så er det disse forsikringene. Jeg leser over alt at vi overforsikrer oss, at bilutleiefirmaene tar nytte av forsikringsjungelen og selger oss all verden med forsikringer - som vi gjerne ikke trenger.

På en annen side vil jeg ikke komme i en sånn situasjon at jeg kommer ut av hotellet en morgen og ser en ripe på bilen - og dermed må betale en skikkelig egenandel.

 

På bilen som er billigst, står følgende:

 

"Auto Europe Refundable Excess Program in case of damages to or theft of car

If you have purchased one of our "Refundable Excess" products, you will be reimbursed for any excess paid to the supplier for accidental damage. This possible refund is NOT an insurance but a service from Auto Europe"

 

Kan noen forklare meg dette? Er det slik at jeg betaler en forsikringssum, og får den tilbake om det ikke skjer noe med bilen? Jeg får jo ikke vite hva egenandelen er i tilfelle skade på bilen, bare hva denne forsikringspakken dekker (ansvarsforsikring, brann osv..)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...