Gå til innhold

Skjønner ikke tilberedning av denne type ris


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det står på pakken: Kok opp vann,ris og salt i en kjele og rør om. Kok risen under lokk i 17 min.

 

Betyr dette at jeg skal koke vannet og så tilsette risen eller legge i risen før jeg koker ?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det står; "kok opp vann, ris og salt i kjele" (det er én handling) og rør om.

 

Du skal ha oppi alt samtidig og la det koke i ca 17 minutter. Står det ikke noe om vann? Hvis du bruker "passe" med vann, slipper du at risen er blaut når du skal spise den.

Skrevet

Skyll risen, kok opp i lettsaltet vann, rør om, skru ned og la den småkoke i 12 minutter, trekk den så av platen og la den hvile i 5 minutter (uten at du åpner lokket). Gryte med glasslokk er veldig greit, siden det bare blir tull om en åpner for å se.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...