Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Miste jomfrudommen fort


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Trodde aldri jeg skulle bli en av dem som virkelig haster sånn med det, men blir så utrolig påvirket av samfunnet og kjenner presset"

 

Nei, du er ikke klar kjære deg. Hadde det ikke vært for presset fra samfunnet så hadde du vel ikke stresset med det? Har du noen venninner du kan snakke med dette om?

 

Og brukernavnet ditt.. Har du det bra ellers? Sliter du psykisk på noen måter?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hey vil bare fortelle deg min historie:

 

Jeg var 23!! förste gang jeg hadde sex. Jeg var allerede pä universitetet der det var mye festing og snakk om sex sä presset var pä höyt nivä for ä si det sänn. Jeg fortalte aldri noen at jeg var jomfru (og var kjempe glad for at ingen spurte). Et är tidligere var jeg i et forhold med en fyr som jeg egentlig ikke var interessert i og han prövde seg mange ganger, men jeg er sä glad i dag for at jeg ikke gav etter för jeg var sammen med en jeg var oppriktig glad i (da jeg var 23)! Sex betyr (i hvertfall for meg) sä mye mer enn jeg trodde og bare tanken pä at jeg kunne ha endt opp med ä ha sex med han förste fyren gjör meg i dag fysisk kvalm og jeg kan bare forestille meg hvordan minnene etter det ville ha vert hvis jeg hadde gitt etter (kanskje jeg til og med mätte ha ligget ä tenkt pä han naken hver gang jeg hadde sex senere i livet :p. Jeg fölte meg ogsä klar fra jeg var ca 18, men vet i dag at jeg egentlig ikke var det i det hele tatt. Seriöööööst forbli jomfru og stolt av det til du möter en du elsker og det föles riktig med. Det hjelper ikke hvor klar du er när ikke situasjonen er riktig! Kan ogsä nevne at jeg har veninner som har hatt mange sexualpartnere og nesten hver gang de treffer en ny eller har one night stands el. helt frivillig, angrer de pä det i ettertid og sliter ganske mye psykisk. Sä hvis du allerede har sosial angst sä bör du väre veldig forsiktig med ä messe up med fölelseslivet ditt. Lykke til :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg skjønner det er lett å føle presset, men mitt tips er også, bare vent. Jeg mener ikke nødvendigvis at det må være med en du elsker supermasse første gangen, men det bør vertfall være med noen du kjenner og du stoler på. Ikke med noen du møter over nettet eller på fylla. Og tro meg, det er mange andre på din alder som fortsatt er jomfru. Du har virkelig ingen grunn til å stresse nå.

 

Det handler forresten ikke bare om å føle seg klar. Det er flott at du gjør det, men det betyr ikke at neste steg er å finne en random med en gang. Jeg følte meg klar ganske lenge før min første gang. Men jeg ventet fortsatt litt til, fordi jeg veeet jeg hadde angret hvis jeg hadde gjort det med en stranger.

Endret av peachh
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...