Gå til innhold

NetCom blir et "dataselskap"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg forstod det ikke som at det var tvang å bytte til det nye "Smart" konseptet. Man får ikke lenger nytegnet ett av de gamle abonnementene eller bundet disse for en ny periode.

 

Det fortelles at det blir slutt på Trådløs Familie fordi Smart nå inkluderer 20.000 ringeminutter, SMS, og MMS i samtlige pakker. Det må jo fremdeles være mulighet for de som har eldre abonnement å beholde dette ? I tillegg vil det jo også være en fordel for en familie å få en faktura istedenfor fire.

 

NetCom kunne også vært litt rausere med belønningen man får for å bestille Spotify Premium gjennom dem. Velger man en av de lavere pakkene og Spotify Premium så er det jo greit med 500MB ekstra. Men om man har lavere forbruk enn de større pakkene så kan man jo like gjerne betale for Spotify Premium selv og slippe å ha bindingstid.

 

Før Smart konseptet kom fikk man jo enten telefon rimeligere eller avslag i månedsprisen OG Spotify Premium i tillegg.

Lenke til kommentar

liker ikke at vi MÅ bytte abb...

 

Hei Mats! Du må ikke bytte selv om vi har lansert SMART. Du kan beholde ditt nåværende abonnement så lenge du ønsker. Skulle du ønske å kjøpe en subsidiert telefon senere, må du da velge mellom dagens gjeldende abonnement. Mvh Morten

 

 

Lenke til kommentar

Hei Mats! Du må ikke bytte selv om vi har lansert SMART. Du kan beholde ditt nåværende abonnement så lenge du ønsker. Skulle du ønske å kjøpe en subsidiert telefon senere, må du da velge mellom dagens gjeldende abonnement. Mvh Morten

 

Ja oppdaget dette etterpå, men på dinside.no står det at de som ikke har bindingstid er nødt til å bytte til smart. Og i forhold til de er det netcom selv som har sagt dette på netcom sine fb sider.

Lenke til kommentar

Ja oppdaget dette etterpå, men på dinside.no står det at de som ikke har bindingstid er nødt til å bytte til smart. Og i forhold til de er det netcom selv som har sagt dette på netcom sine fb sider.

Hei igjen Mats.

 

Det stemmer ikke at kunder uten bindingstid nå bytte til SMART-abonnement. Vi beklager at det evt. var klønete formulert på vår Facebook-side. Man kan bruke sitt nåværende abonnement så lenge man ønsker. Det er kun i tilfeller man ønsker å kjøpe en ny subsidiert telefon med avtaletid, at man må velge mellom dagens gjeldende SMART-abonnement.

 

Med SMART gjør NetCom det enklere å velge riktig mobilabonnement; det eneste man trenger å tenke på er hvor mange MB man trenger inkludert for å få ut det fulle potensialet av sin smarttelefon.

 

Mvh

Morten, NetCom

Lenke til kommentar

Kan noen i NetCom svare på hvorfor det er så fantastisk billig å betale 549kr for 6GB når en datapakke på 8GB kostet 249kr?? Ser dere ikke det vesentlige i det at dette blir dyrt for en som ligger på 200/min/sms??? Men, kred for 4G i juni. :)

 

Hei Lt Stonez :-)

 

Ja ikke lenge igjen nå så er 4G på mobilen snart klar for lansering etter nøye testing i nettet. Vi gleder oss!

 

Husk at med SMART-abonnementene til NetCom får man fri bruk av tale, SMS og MMS, som også er en del av den totale prisen på abonnementet. Forskjellig bruksmønster kan selvfølgelig slå forskjellig ut, men vi håper og tror at enkelheten i at man ikke trenger å tenke noe på forbruket på tale og meldinger har en verdi for de fleste.

 

Mvh

Morten, NetCom

Lenke til kommentar

De største rævabonnementene i historien.

NetCom sier folk bruker telefonen mindre til å snakke og sende meldinger med og mer til datatrafikk. Dermed gjør de det motsatte; begrenser nettilgangen og gir fri bruk av tale og sms. Fikk jo dobbelt så mye data med Fastpris M til samme pris og i tillegg nordenpriser. Det får man ikke med "SMART Mini". Og de struper til 64 Kbit/s. Det er jo 1/4 av noen av konkurrentene. "Dataselskap" ftw.

Endret av b3ndik
Lenke til kommentar

Jeg forstod det ikke som at det var tvang å bytte til det nye "Smart" konseptet. Man får ikke lenger nytegnet ett av de gamle abonnementene eller bundet disse for en ny periode. Det fortelles at det blir slutt på Trådløs Familie fordi Smart nå inkluderer 20.000 ringeminutter, SMS, og MMS i samtlige pakker. Det må jo fremdeles være mulighet for de som har eldre abonnement å beholde dette ? I tillegg vil det jo også være en fordel for en familie å få en faktura istedenfor fire. NetCom kunne også vært litt rausere med belønningen man får for å bestille Spotify Premium gjennom dem. Velger man en av de lavere pakkene og Spotify Premium så er det jo greit med 500MB ekstra. Men om man har lavere forbruk enn de større pakkene så kan man jo like gjerne betale for Spotify Premium selv og slippe å ha bindingstid.Før Smart konseptet kom fikk man jo enten telefon rimeligere eller avslag i månedsprisen OG Spotify Premium i tillegg.

 

Man får fortsatt rimeligere telefon når man velger Smart Basis eller større. Det som er nytt er at man ikke trenger å ha nedbetaling i tilleg :) De som har spotify vil nok uansett fortsette med det, og når man kjøper ny telefon med binding kan man like greit ta med spotify for å få 500 ekstra MB

Lenke til kommentar

Er ikke dette nøyaktig samme priser vi har hatt i et par tre-fire år nå?Rundt 500,- for et par gigabyte data og store gebyrer for ekstra SIM-kort.For data ser dette ut som ett av de dårligere tilbudene tilgjengelig.

 

1 kr pr dag for ekstra SIM-kort er ikke et stort gebyr... og det koster ikke 500 for et par GB men 399 for 3GB , fri tale/SMS/MMS og i tillegg kan du bruke 1000 minutter i norden, 2 for 1 på kino osv.. Tele2 og Telenor leverer begge dårligere priser. De har riktignok sine "billig"-selskaper som er nettbaserte, men det har da også TeliaSonera (som eier Netcom) gjennom Chess.

Lenke til kommentar

400,- for 3GB og 550,- for 6GB = ~500,- for et par gigabyte.

 

Jeg tok et raskt søk hos amobil.no og fant en artikkel med disse tallene:

 

Marius Valle – Sist oppdatert: 16. nov. 2007 11:43

 

Datapriser

Telenor Mobil

Fri bruk: 499 kroner

 

Netcom GSM

Pr MB: 20 kroner

Maks: 20 kr pr dag

Fri bruk: 499 kroner

Det er ikke mange prosent endring i prisene nå og da.
Lenke til kommentar

Vel, når min Fastpris XL inkl. spotify går ut, så sier jeg hade NetCom, mer rævva abo. enn dette må man faen lete lenge etter...

 

"Hei, vi gir nå gratis det nærmest ingen bruker og trenden er at ingen kommer til å bruke det om noen år, og selger det folk vil ha til latterlig høye priser, slik at vi kan tape masse gode kunder, i tillegg gir vi ikke 4G før mange måneder etter Telenor"

 

Og i tilegg har dere helt for ****** dårlig dekning.....

Endret av Rattata12
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...