Gå til innhold

DVD ut på TV via bærbar IBM. funker ikke!!


AKIRAx77

Anbefalte innlegg

Hei, min pappa har kjøpt seg en IBM laptop. En av de første med Centrino teknologi. Så den er ganske ny. Jeg bor i Oslo og han i Tønsberg så er litt vanskelig for meg å drive avanserte tech suport via tlf. Anyhow...

 

Vi fikk Skjermsignalet over på TVen. Så han kan se Desktopen på TVen, men når han setter inn en DVD og spiller av med Mediaplayer eller den medfølgene DVD spilleren, så får han ikke se DVD signalet på TVen. Det blir bare noe lilla farge greier. En sort boks med litt farge greier der DVD bilde skal komme.

 

Vet noen om hvorfor det skjer og hvordan man løser det? Skjermkorte er ATI.

 

AKIRA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

mkay, testa det og det funka ikke! Faktisk så får man ikke valgt skjerm nr "to" som å være primær. For strengt tatt så er det jo ikke en monitor, det er en TV.

 

Så, er det noen med laptop som bruker den til å se på DVD på TV. Og har dere vært borti noe lignende. At man kan se DVDen på laptopen, men der den skulle vært på TVen så er det bare en sort boks eller noe rare farger som flikker forbi.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Det vet jeg ikke, og jeg tør ikke å ringe pappa og prøve å teste det. Det å finne en MPG fil for ham å teste og så legge ut..osv..nei..alt for komplisert. Som sagt, jeg sitter her i Oslo..han i tønsberg.

 

Men jeg kan si at det skjer det samme enten han bruker MediaPlayer eller en dedikert DVD spiller software.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Skal prøve engang til. All suport jeg driver ovenfor ham er via tlf, og han er ikke helt sikker på hva som er viktig å fortelle meg og hva som ikke er det. Vi har vært inne på visninger, slått på TVen osv. Og han har fått til det som er viktig, å vise bilder på TVen, men nå er det bare DVDen som mangler...jeg får dra hjem om en uke eller så å teste de rådene jeg har fått nå.

 

Takk

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...