Gå til innhold

Kommentar: App eller treningsdings?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal bli gøy å lese hvordan det går!

 

Er nok ingen birkenvinner (ei heller deltager), men mine tips:

 

- Det viktigste er å ha pulsmåler. Ikke for benkpresseren, men om man vil i bedre form er det et uvurderlig hjelpemiddel for å plotte makspuls og for å vise sonene du "skal" ligge i.

 

- Når det gjelder motivasjon, så er det for meg den vesle framgangen som gjelder. Notere ned små kommentarer og føre treningsdagbok. Det fulgte med program for å føre det da jeg kjøpte pulsklokka jeg fremdeles har (fra 2006).

 

- Etter hvert trengs det mer artige duppeditter (som en smarttelefon). Bruker Runkeeper selv, men hører stadig mye godt om Endomondo.

 

Lykke til Finn!

Endret av Knutgrus
Lenke til kommentar

Problemet med Endomondo er at det er et lukket system som ikke tillater enkel utveksling av data med andre systemer. Jeg bruker RunKeeper som baselogg, men har ørten apper som synkroniserer mot RunKeeper. Jeg bruker bl.a. iSmoothRun til løping, WahooFitness til innetrening, TactioHealth og Withings Health App for å få oversikt, og noen andre ... Det hender også jeg bruker RunKeepers egen app, men det er sjelden.

Lenke til kommentar

Digger min Garmin pulsklokke. Ikke pga. funksjonalitet eller teknologi, men formfaktor og robusthet. Man kan ha den på håndleddet, den tåler alt av regn, søle, snø og batteriet varer lenge. Opplasting av treningsdata går av seg sjøl. Jeg bare plugger inn en blåtann-dings i PC'n, legger klokka ved siden av PC', og dataene overføres til en nettsida Garmin Connect. Grei oversikt og OK kart med en gang.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...