Gå til innhold

Spille av filmer lagret på eget webhotell på nettside


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg driver og filmer og lager diverse filmer når jeg selv står på ski.

Driver å redigerer og legger på diverse musikk som alltid slår ut på copyright og dermed får jeg ikke lastet opp på youtube\facebook\vimeo etc..

 

Jeg har eget domene med Cpanel (slik at jeg kan installere apps via softacolous)

Er helt nybegynner på webdesign og spør derfor her etter tips.

 

Finnes det et videospiller man kan legge på nettsiden sin som spiller av filmer som er lagret på webhotellet ?

Altså en videospiller plugin jeg kan installere på nettsiden som da spiller av filmer lagret på siden min..

 

håper det var forklarende

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Hei Jeg driver og filmer og lager diverse filmer når jeg selv står på ski. Driver å redigerer og legger på diverse musikk som alltid slår ut på copyright og dermed får jeg ikke lastet opp på youtube\facebook\vimeo etc.. Jeg har eget domene med Cpanel (slik at jeg kan installere apps via softacolous) Er helt nybegynner på webdesign og spør derfor her etter tips. Finnes det et videospiller man kan legge på nettsiden sin som spiller av filmer som er lagret på webhotellet ? Altså en videospiller plugin jeg kan installere på nettsiden som da spiller av filmer lagret på siden min.. håper det var forklarende

 

Vel, dersom du skal ligge ut videoer/film med opphavsbeskyttet materiale så er det jo ikke vits å ligge det ut? Dersom du legger det ut på websiden din kan du jo dessuten rissikere å bli saksøkt fordi du ligger ut filer som du ikke har krav på, og da ikke har rett til å bruke. Dersom strikene du får på YouTube er falske, altså at du selv har lagd, kan du gå igjennom en prosesss hvor du fyller ut et dokument, og bekrefter at du sverger på at det er du som eier/har lov til å bruke filen (man kan faktisk få straff i form av bot dersom en lyver). Det er imot opphavsrett å laste opp video/bilder/musikk osv osv uten opphavsmannens lov.

 

La meg minne det på hvor dyrt en slik rettssak kan koste: dersom du blir saksøkt av film/musikkbransjen kan du som enkelt person måtte betale flere millioner (!) kroner dersom du taper i en eventuell rettssak, så jeg anbefaler å ALDRI ligge ut noe du ikke har opphavsrett på.

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...